AKTUELNO

Pokret socijalista saopštio je danas da su tvrdnje Saše Janković i Saše Radulovića da je koncesija aerodroma Nikola Tesla "štetna za Srbiju" pokazale da oni ne znaju ništa o biznisu u vazdušnom saobraćaju.

- Vlada Srbije je, odlukom da da koncesiju za aerodrom Nikola Tesla, odigrala jedan od svojih najmudrijih i najdalekovidijih ekonomsko-političkih poteza. Izborom francuske korporacije "Vansi erports", koja u svom sastavu ima 35 aerodroma na tri kontinenta, samo je potvrđena ozbiljnost ove odluke - navodi se u saopštenju.

Kako kažu, Janković i Radulović "očajni što su tvrdo prizemljeni posle kratkog uzleta i neuspešnog pokušaja letenja", pa osim kritikovanja svega onoga što vlada uradi, nemaju ništa da ponude Srbiji.

- Kamo sreće da nam je Srbija bogatija, a nije zbog raznih Jankovića, Radulovića, Šutanovaca, Đilasa i njima sličnih, pa da može da odvoji milijardu dolara za sledeći neophodan korak koji će beogradski aerodrom od regionalnog lidera stvoriti jedno od evropskih vazdušnih čvorišta - kažu iz Pokreta socijalista.

Dodaju da Janković i Radulović ne znaju da nema monopola u poslovima u vazdušnom saobraćaju, već samo bespoštedne borbe sa konkurencijom.

- Gospoda Janković i Radulović ne umeju da lete i nisu predodređeni za velike visine, oni umeju samo da prave maglu u stalnom pokušaju da ubede građane Srbije kako je bolje bauljati po njihovoj magli nego leteti sa velikima - zaključuju u PS.

#Pokret socijalista

#Saša Janković

#Saša Radulović

'