AKTUELNO

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić odbacio je danas tvrdnje Saše Radulovića (Dosta je bilo) da poslanici ne dobijaju odgovore na postavljena pitanja članovima vlade.

Orlić je novinarima u parlamentu rekao da se u ministarstvima anagažuju lica koja rade na tome kako bi dostavljeni odgovori bili kvalitetni, te da poslanici praktično dobijaju celokupan predmet sa obrazloženjima koje ga prati.

-Danas je Saša Radulović, šef udruzenja građana Daleko bilo, koje se inace lazno predstavlja kao neki pokret, a koji bezuspesno pokusava da se registruje kao stranka ocigledno osokoljen cinjenicom da je među svim tim velikim pobednicima na ovgodišnjim izborima bio najveći pobednik došao da nastavi sa svojim reklamiranjem kako bi mu rezultati u budućnosti bili još ubedljiviji - rekao je Orlić.

ajući na tvrdnje Radulovića da nije dobio odgovore na pitanja koje je postavio predsedniku vlade i predsednici parlamenta, što poslanici inače čine svakog utorka i četvrtka kada zaseda skupština, Orlić kaže da se danas na ta pitanja kao retko kad odgovara.

-Danas se kao retko kada na ta pitanja odgovara i oni kojima su upućena daju sve od sebe da odgovori budu pravovremeni i u skladu sa realnim mogućnostima - naveo je Orlić.

Podsetio je i da je Radulović dobio manje glasova na predsedničkim izborima 2. aprila od nevažećih listića.

#Laž

#Saša Radulović

#Vladimir Orlić

'