AKTUELNO

Produkcija Pinka otkrila je i četvrto ''Elitno'' ime koje će biti pravo osveženje za sve gledaoce.

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili svoje učešće, Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i čuveni politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski!

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Slobodanom i sa njim porazgovarali o njegovom najavljenom učešću u "Eliti".

Koji je Vaš razlog ulaska u "Elitu"?

Moram da kažem da ja imam dva razloga ulaska u "Elitu". Jedan je lični interes, a drugi opšti društveni interes. Lični interes je promocija i novac, a opšto društveni je to što prosto negde vidim da neki političari, a ja kako politički analitičar najviše analiziram njihove postupke i izjave, napadaju rijalti i optužuju kako je rijaliti kriv za neke negativne stvari koje su se dešavale. Lično ja smatram da nije, da je to vid zabave, a i gledanost govori da narod to voli, da je narod uz taj projekat i da je to negde osveženje za narod, pogotovo u tim večernjim časovima kada na televiziji nemate šta da gledate, osim rijalitija koji je mnogim ljudima jedina vrsta zabave i prosto ulazim tamo da pokažem da i obrazovani ljudi znaju da se žale, igraju, zezaju i da smo svi mi prosto deo naroda i narod je deo nas.

Da li smatrate da se mnogo veći rijaliti igra među određenim političarima nego što se to gleda na televiziji?

Naravno, to se vidi i u skupštini gde su svi mogli da vide u nekim trenucima mnogo veće nasilje. Kada kažem nasilje, ne mislim samo na fizičko nego i na verbalno, a imate i te neke poslanike koji na svojim društvenim mrežama, na svojim zvaničnim profilima pozivaju na raznorazna ubistva, linč porodice predsednika, a tako nešto nikada u rijalitiju niste videli.

Foto: Instagram.com/sloba_josip

Kako komentarišete ulazak u "Elitu" magistra socijalnog rada i socijalne politike Marka Đedovića?

Marko Đedović je neko koga pratim još kada je bio novinar, i prosto svi njegovi komentari su uvek bili na mestu, sa svima njima sam se slagao, on je toliko realan. Sećam se njegovog duženja sa Tarom Simov, oni su bili prijatelji a kada je ona krenula da greši on je bio tu da je iskritikuje iako joj je prijatelj. Cenim takve ljude, on je surovo iskrene, otvara oči svojim prijateljima, a mislim da je i Milena Kačavenda po svojim izjavama, dok je njena kuma bila u rijalitiju, vrlo je privukla pažnju nas gledalaca sa drruge strane, a nadam se da ona ima dosta i o svom životu da kaže, i da predstavi sebe a ne da joj se sve zasniva na Anu Ćurčić. Kačevandu izzetno cenim, a pročitao sam negde da je ona majka dva uspešna mlada čoveka koji su uspešni studenti i veoma je poštujem, ona je osoba koja ima svoje ime i prezime i to treba da pokaže.

Đedović i Milena su najavili da nikome neće ćutati, a da li ćete Vi prećutati nekome?

Nisam osoba koja će ćutati dok ga neko napada, nemam nameru da ćutim ikome, itekako imam šta da kažem.

Foto: Pink.rs/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, A. Nikolić

Koga biste Vi voleli od javnih ličnosti da vidite u "Eliti"?

Pa ja sam to više puta i rekao, to je moja draga koleginica, diplomirani ekonomista, koja je jako slična meni obrazovanjem, a to je Stanija Dobrojević.

Da li ćete imati takozvani klan sa Đedovićem, Kačavendom i Stanijom ako uđe?

Mi ćemo biti ambasadori naroda, i da ćemo biti reč naroda koji će svakome skresati u brk šta treba.

Foto: Instagram.com/sloba_josip

Autor: N.B.