AKTUELNO

Noć koja će promeniti sve!

Prethodne noći je na imanju Elite, održana je emisija "Izbacivanje". Voditeljski par Ana Radulović i Darko Tanasijević su vas vodili kroz prošlu noć.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Prva takmičarka sa kojom Darko razgovarao u Šiša baru bila je Miona Jovanović. Voditelj je sa njom razgovarao o trenutnoj situaciji u Beloj kući sa Nenadom Aleksićem Ša i Stanislavom Krofakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je otkrila da je zanima ko je poslao poruke i čestitke za Stanislavov rođendan, a u kojima je ona bila pomenuta, a pored toga i ko joj je poslao šminuku.

Nije baš da se intresujem, ali me zanima ko je, da li je podrška...Ne znam, mnogo razmišljam, svašta nešto mi prolazi kroz glavu. Tipa, oko tog rođendana mi prolazi da li je provokacija, da li je neko od njegovih, to da li su čestitke na ćirilici ili latinici, da povežem da li je neko odavde. Krajem novembra je dolazio ovde, da dopre kao do mene, ja sam u vezu sa Nenadom ušla sedmog decembra, on je mesec i po, dva patio. Znači to je od decembra, znači ceo decembar i januar. A u priču je ušao tri meseca ili četiri unazad, sa Nenadovom bivšom u kontaktu, onda to nema logike. Kako je pokušavao da dopre, a bio je u otvorenom odnosu. U glavi mi je: "Da li je on mene toliko voleo?" - rekla je Miona.
Čini se, svesna si da si se ogrešila od njega, da bi tebi bilo lakše da sebe ubediš da on tebe nije voleo i da hraniš tu nesigurnost u njega iz starih dana - pitao je Darko.
Ne. Iako sam kriva, i dan danas nije sve to sigurno kao što on predstavlja, mislim da se tu nešto dešavalo i da nije tako. Razmišljam više o tome zašto su se roditelji čuli sa njim, ako je on rekao da ga ne zanimam. Smatram da nije trebao toliko da se čuje sa njima - rekla je Miona.
Da li Ša, kako dani prolaze, postaje sigurniji u tebe, vas i vašu ljubav ili je i dalje rovit - pitao je Tanasijević.
Ja smatram da će on uvek biti nepoverljiv dokle god smo ovde. Smatram da to nema veze sa mnom, ali neka tako bude. Priča da samo mene gleda i da ga ja zanimam, a više gleda Stanislava. Smatram da ide na bolje, ali nikada se ne zna - rekla je Miona.

Naredni sa kojim je Darko razgovarao bio je upravo Nenad Aleksić Ša, koji je prokometnarisao svoju vezu sa Mionim, ali i njenog bivšeg momka Stanislava. Naime, Ša se žalio što mora da priča i sluša priče o Mioninoj bivšoj vezi.

Da, da smo kod kuće, to bi bilo zabranjeno, a ovo sada, slušam kako im je bilo lepo i sve to, jezivo mi je...O njihovoj vezi sam stekao utisak da nije bila sjajna, pričala je meni i Marku i svima da nije bilo tako. Kada je stiglo to hipotetičko pitanje, mi smo bili u fazi muvakanja. Kada si često sumnjala da te vara, laže i maže, to je njoj po logici bilo to je to. Javno je rekla da nisu u vezi, pa smo ušli u vezu - rekao je Ša pa se osvrnuo na to što Miona ima drugačiju priču za stolom.
To zna i Marko, zna i Žana i svi sa kim je pričala. Postoje ti neki detalji, što ona i ja znamo, ali je to njihovo, ja se u to ne mešam da ne ispadnem budala...Tako da, sve što je pričala, tako je, jer da nije, zašto bi neko izašao iz odnosa?! Njena izlaganja su katastrofalna, evo već pet dana je prema meni top, ono što sam oduvek i tražio. Lepo nam je van tog stola - rekao je Ša.
Osećam da je iskreno. Verovatno taj prvi nalet, to je nju razludelo. Dečko je bio tu do novembra kada je taj poslednji pokušaj bio da dopre do nje, posle toga smo ušli u vezu, posle toga nema da je pokušao da dopre do nje. Nisu samo to te prozivke, ali sama Miona je razlog što je ovde. Kao: "Uzdrmaću im vezu...". Možda je njoj uzdrman ego, pa samo to kuliranje. Ja sam sklopio kockice, moj razvod, taj detalj na razvodu, pa to u čemu su on i moja bivša supruga, njega neko čeka. Sam je rekao ljudima u pabu da možda ima nekoga ko ga čeka napolju. Njoj je bio cilj da mene možda uzdrma, njemu nju...Meni ti lažni mafini i lažne podrške ne piju vodu - rekao je Ša.

Ša sve vreme potencira kako su Stanislav i njegova bivša žena Vanja u vezi, te je prokomentarisao šta zapravo mislio o Stanislavu.

Nije on loš momak, ali mi nije nešto druželjubiv. Što se tiče naših priča, meni je ono u pabu pokazalo da ume itekako da se iznervira, grickanje noktiju, pa se zacrveni. Nije imun totalno na Mionu. Ja garantujem da se on ne bi pomirio sa njom, sto odsto. E sad, osećanja su druga priča. Mislim da još uvek nešto tu postoji. Ovo je možda da joj se osveti, ne nešto preterano, a ona je u tom vaganju, može mene da izgubi. Nemam pojma oko čega vaga, mislim sada jedno, pa drugo, pa petnaesto. Ponašanje prema meni pokazuje da je privržena prema meni, vodi računa šta i kako. Ja sam dve nedelje u Odabranima, moglo je nešto da se desi, nešto bi izmislila ili nešto da hoće. Prema meni je super, a za stolom je drugačija priča. Time što ona to tako radi, povređuje me mnogo - rekao je Ša.
Vidiš kako je reagovala kada si joj prećutao neke stvari sa suđenja - pitao je Tanasijević.
Da, ja sam otišao da se razvedem, ne da pričam sa ženom. Ja sam čist, ali hajde ti budi čista. Reci: "Osećam tako i tako", šta je poenta razgovora?! Nismo zajedno, a pričamo. Ti kažeš hvala fanovima koji su poslali tortu i mafine sa vašim slikama. To mi je idiotizam, napu**o bi ih najstrašnije...Iskreno, mnogo mi je lepša sada, nego tada, meni je tada delovala nesrećno. Ja nemam taj fazon kao: "Ona je sada najlepša" i to. Prečudno mi je to. Nijedan muškarac koji nije emotivan kao ja, rekao bi: "Doviđenja". Osećam to lepo što mi pruža, a ovo drugo mi je nenormalno. u svemu sam ispravan prema njoj, a ako ode iz odnosa, čistog obraza ostajem...Mnogi ukućani mu se uvlače u bu*u, ćuti, komentariše, trenira i to je to - rekao je Aleksić.

Naravno Darko je u Šiša baru razgovarao i sa Stanislavom koji je nikad surovije komentarisao Mionu i Ša.

Ja sam o Ša već sve rekao, meni to nije normalan način ponašanja, meni je glupo to koemntarisati. Meni je smešno sve, ja se uvek smejem. Ja ne uvijam ništa uvek sve kažem u glavu. On tako ima neke svoje izjave glupe i meni je to smešno sve, meni je šokantno da ja tražim odobrenje od partnera da nešto mogu da uradim, sa moje strane ja sam već rekao, ona mene ne zanima, smešna mi je. Njegova glavna briga je ona, ja nemam ništa sa tim. Ja ne znam da li ja nju zanimam, ali mislim da ne. Mene da izda neki radnik on više nikad neće raditi kod mene, ja ne menjam mišljenja tako lako. Ona je prevarila mene sa njime i sad joj je glupo da priča da je sa mnom bilo dobro jer znamo kakav je on i da ljubomoriše. Ona nema ništa o meni da kaže, ja ne bih ulazio ovde da nisam čist, neka kažu šta žele. Primetio sam da želi da priča sa mnom ali nema potrebe za tim sad, trebala je odma to da kaže a ne da čekam njegovo odobrenje, ko je on bre. Meni je sramota sa kim sam živeo, nema svoj stav stalno je pod tuđim uticajem, sad da je upoznam ne bih nikad bio sa njom. -rekao je Stanislav.

Za to vreme, Miona i Ša su svađali baš oko Stanislava. Naime, Ša konstantno zamera Mioni jer priča lepo o svom bivšem momku , što njemu smeta.

Sa druge strane, Stanislav je raspalio rafal po ša, te je otkrio kakvo mišljenje ima o njemu.

On za mene nije normalan u odnosima, on je totalno lud, a čuo sam za njega da je normalan čovek. Zašto da ima komplekse kada je to moja bivša devojka?! Problem je u tome što on ima devojku u koju ima poverenja. Ja kada sam sa tom osobom, pa znam ko je, vidim kako se ponaša. Ti čim vidiš neke promene, znaš da nešto ne štima, a ne kao: "Nemoj da gledaš tamo ili ovamo". To nije život, to je za mene bolest, to što on radi za mene je bolest.Ma kakvo pevanje, to su priče za malu decu. Mene bolestan odnos, da imam devojku i da sam ovde s njom, da ja idem da pijem kafu, ona ide sa mnom, da šetam, ona sa mnom. To ne ide. Ja nju nisam video bez njega ovde. Meni nije jasno da osoba koju poznajem, da je sebi to dozvolila...Evo logički gledamo. Ona ima 23 godine, ja sam ostvaren i sve to. Zamisli da je nisam pustio i posle dve godine, ona na primer ništa ne uradi, ja bih bio kriv što ona nije iskoristila priliku u "Eliti" - rekao je Stanislav.
Kako komentarišeš Maju - pitao je voditelj.
Maja je okej, imamo sličan način razmišljanja u nekim tim komentarima. Slažemo se. Ona je fizički tip devojke koji se meni sviđa, izgleda kao Lambordžini. Prija mi to druženje, zanimljivo mi je s njom da pričam, super je osoba, ali ne znam šta može da bude za 10 dana. Ja sam samo rekao šta se neće dogoditi, što se tiče Mione, to je završeno. Ja sam Slađi odmah rekoa da možemo da budemo prijatelji. Ja nikada ne bih napravio da bacim devojku u zabludu, da je iskoristim, pa da je šikaniram. To je ružno - rekao je Stanislav.

U šiša bar je nakon Stanislava, stigao i ljubavni par, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković koji su komnetarisali aktuelne teme u Eliti, ali borbu koju vode sa pojedinim takmičarima koji govore da je njihova veza fejk, te su komentaisali ponašanje Jovane Tomića Matore.

Matora ne može da me gleda očima, priča kako ja nisam bitan, nego Anita, a onda pokaže koliku netrpeljivost ima prema meni - rekao je Ranković.
Više prema tebi, jer meni treba duže da ukapiram, a on pamti svaku sekundu i slovo, jer može da je poklopi. Jesam je ja iznervirala ono veče, ali je veću reakciju imala na Anđela - rekla je Anita.
Često zna da kaže da ume da je iznervira kada skočiš da braniš Anitu, ali da nemaš argumente ili se vodiš pogrešnim, dok nju braniš - rekao je Darko.
Mislim da ona to govori, ne slažem se s tim. Ja sam počeo da hvatam beleške, vezano za medije, finansijsku korist, svadba i sve to, ja sam sklopio kockice, pa Anitu branim činjenicama i argumentima. Mnoge stvari mogu da promaknu ljudima kada ne obraćaju pažnju, kao što je juče Ivan Marinković rekao Matoroj: "Kada sam ti bio tu, bila si dobra", a onda je Matora počela da se pere. Matora da nije želela Ivana uz sebe, ona bi prvi put kada je rekao Ivan: "Vratiću ti Anitu, pa je ti šutni", ona bi ga odgurala od sebe. Nije ona njemu rekla da napada, ali je ćutala - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, da li smatraš da Bojana nikada neće da preboli što nije uspela da te smuva, pa je zato kivna na Anđela - pitao je Darko.
Bilo bi glupo da kažem da je zaljubljena u mene, ali s obzirom da se ona mešala još dok sam bila sa Jovanom, pa onda pitanja...Dok Anđelo nije ušao, ona me je branila, pa kad je on ušao, preokrenula se na njega - rekla je Anita.
Vrlo je moguće. Ja ću uvek da kažem da li je neka devojka lepa i zgodna, ali to ne menja činjenicu da je meni Anita najlepša i najzgodnija...Ona je najverovatnije tada kada je branila, iskoristila da joj priđe. Gleda, smeška joj se, Anita je namerno gleda - rekao je Anđelo.
Kada ja krenem u pušionicu, ona uvek krene sa mnom. Ja sam joj rekla: "Bokice, kada krenem u pušionicu, ti ideš za mnom, kao da si zaljubljena u mene", ona se smekšala - rekla je Anita.

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Miljana Kulić. Ona je govorila o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Dotakla se sukoba sa Ivanom Marinkovićem, otkrila da ne prepoznaje čoveka u koga se zaljubila. Priznala šta je razgovarala sa Teodorom Delić, pa detaljno opisala odnos Mione, Ša i Stanislava.

Zna gde me najviše boli i udara pravo u metu, izmišlja, laže, ja znam koga Željko najviše voli, on kad bi optišao kod Ivana on bi bio kod njega sat vremena i počeo bi da plače za bakom i mamom. Može da ga uzme ali u onoj stvari, ja se pravim jaka ali mene sve t povređuje, skupio je dvadeset degenerika koji isto to meni pričaju, na anketama lupaju gluposti i onda huška ljude protiv mene, tu su Lejdi, Mica trica i ostali koji se šlepaju uz njega. Ovo ne može normalan čovek da izgovori, mene je sramota u koga sam bila zaljubljena. Svi su mislili da je velika ljubav između njega i Jelene ali ja tu ne vidim ništa, niti poljupca niti zagrljaja, ja tu nikakvu emociju ne vidim. On se izobličio od zlobe, nije svestan težine reči koje govori, ja ne znam kako će izaći na ulici od takvih reči, on je nažalost otac Željka, on svim ljudima udara na traume, sve majke vređa i omalovažava, mene vukao za nogu, posuo me smećem. Jelena daje gas i smeje se dok on to radi, ona je glumila dobrog policajca ali je isto go*no kao on. Ja sam joj rekla mrš u pi*ku materinu špirtosavu kad mi je rekla za dete da mi je ludo, odvratna mi je, oprali su me za sve pare, juče sam se gušila u suzama, slaba sam i dozivam majku, meni danima knedla stoji u grlu, noćima ne spavam. On povlači i Anđelu lujku i ostale degenerike i onda me vređaju, Žanu napada jer je govorila kakva sam majka i onda je on počeo da je vređa -priznala je Miljana.
Mnogo je priča oko tebe ovih dana, otkud to da si dobra sa Teodorom Delić? -pitao je Darko.
Ona mi se približila i pita me šta da radim, shvatila je šta radi i da sve isto priča kao i meni, stalno je laže, ona je meni rekla još 3 meseca sa njim i gotovo, isto što je radi sa mnom radi sa njom, plače u krevetu i kaže ne znam kako da ga ostavim jer joj je teško zbog svega, što bi kupovala mir ja nemam sukobe sa njom, sve kaže da sam u pravu, ja nju ne uznemiravam i stvarno nemam problem sa njom, ona meni kaže da je nesrećna, ja joj kažem samo prati svoju sreću, ona hoće sa Gačićem ali on sad drži distancu, rekla je da je zanima Danilo a niko od njih, njoj se gadi Bebica izgleda, niko ni sa kim ne može da bude na silu ali kaže da se plaši njega -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, Stanislav i Ša kakav ti je taj odnos? -pitao je Darko.
Odnos sa Ša je psihopatski odnos, ona je mnogo samoživa, ovde je kao mrtva patka dok je Ša preljubomoran, ali pošto se uvukla u sranje mora da ostane u odnosu sa Ša, ona je uvidela da je pogrešila prema Stanislavu i sad joj je kriv. Ona je lukava i podmukla misli da će Ša da joj napravi karijeru -rekla je Miljana.

Aneli AHmić razgovarala je sa Darko o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Pa ništa, pomirili smo se, odmorio je jedan dan, prespavao. Sutradan je došao kod mene, doneo mi je taj parfem. Nisam očekivala, niti sam videla da drži u ruci taj parfem. Ćutali smo svi, slušali smo šta on govori. Počeo je da plače. Ja kada vidim da on počne da plače, isto kao kada je ono bilo, ja njega pustim par minuta da on ode, ne trčim za njim, onda nakon pet minuta odem. tako da, prišla sam da mu dam maramice, počeo je da me ljubi, mazi, da se kaje i da me voli. On u svakoj svađi spomene Maju, zna gde da udari - rekla je Aneli.
Je l' stvarno ljubomoran na Stanislava - pitao je Darko.
Ne mislim da je u afektu ono rekao, ljubomoran je, on je gori od mene, samo ne pokazuje to. Zamisli to?! Ja trčim, bojala sam se da ne propustim nijednu čestitku. Maja i Slađa tu sede, nisam ih ni videla, mogla je Maja da kaže: "Nemoj preko mene". Slušam ono što čita, tu sam čestitala rođendan, što je red. Uzela sam mango i otišla kod Mione i Ša direktno - rekla je Ahmićeva.

NAkon Aneli, u Šiša bar je stigao i Janjuš. On je takođe govorio o pomirenju sa Aneli.

Pa šta bih ti rekao, nakupilo se svega i svačega. Kada bila žurka krenuo sam da budem lošije i kada ti je loše, sve ti smeta, tražiš što ne bi trebao da tražiš, preuveličaš i kažeš u besu neke stvari. Teško. Danas je tri meseca od kako sam izašao iz rijalitija zbog toga, generalno me to drži najviše, pa sve ide s tim. Moram da izdržim, znaš zbog čega si tu, kada si svesne glave, dosta razmišljaš i kada saslušaš pojedine ljude, ništa ti bolje neće biti da izađeš, biće i gore. Baš sam danas pričao, Aneli i ja, mi nemamo nikakvog izduvnog ventila. Ti si zatvoren i onda pulsira, pulsira, pa eksplodira - rekao je Janjuš.
S tobom i Aneli je sve kako treba - pitao je Darko.
Jeste, nadam se da će biti. Teško nam je baš zbog tog nekog izduvnog ventila, jedino smo jedno drugom izduvni ventil. Je**ga, baš je bolesno volim. Ja sam rekao Darko da ću je zaprositi. Ja želim to da uradim - rekao je Janjuš.

Za to vreme je Stanislav Krofak otkrio Maji i Mileni Kačavendi kada je došao u Zagreb i kako se borio da postigne sve što je sada postigao.

Marko Đedović je u razgovaru sa Darkom, opleo po Ivanu Marinkoviću i njegovih supruzi.

Pa da, priča da neću biti dirigent, pa priča: "Marko Đedović bi ovako ili onako", a niko ga nije zvao u orkestar. On može da ostane slobodni umetnik, solo izvođač. Priča Munjez, on sad kao brani Munjeza jer su se našli u svetu viđanja rijalitija. Njemu sam ja idol i on bezuspešno pokušava da bude ja, Ivan nije to jer je jako loš. Moraš mnogo više pameti i inteligencije, i pogledi na porodicu i na očinstvo i na prijatelji da imaš. Lala, Dipsi, Po su prijatelji, tuže se i ostalo, o čemu pričamo?! Hoće da ljudi s njim razgovaraju, da ljudi dolaze kod njega za mišljenje i da se požale. To ti je kao da krene da priča o socijalnom radu, a nema osnovnu školu. On je pao na osnovnom životnom ispitu - na testu očinstva, priči o majkama njegove dece i tako dalje. Nađu nekoga od partnera, u ovom slučaju Jelenu, koja sluša kako on priča o tim ženama...Ja više empatije imam prema njemu, nego on prema deci, priča o deci kao o krompirima. Upropastio je život toj deci i tom sinu i toj ćerki. Što se tiče rijaltija, on bi želeo taj ugled da uživa kod ukućana, ne uživa i nikada ga neće uživati. Žena ga juri makazama po kući, kakav ti je to autoritet?! On sad ustane ovde i kao, ma sedi budalo, pokrij se ušima - rekao je Đedović.
Šta se dešava kod Stanislava, Mione i Ša, postoje li novi detalji ili informacije - pitao je Tanasijević.
Stanislav uopšte nije ravnodušan, sviđa se njemu Maja. Možete voleti jednu osobu, ali može vam se svideti druga osoba za prolaznu avanturu. Nije Stanislav nimalo ravnodušan, gleda, posmatra, zagleda, vidim da je pogleda. Da ume da baci kosku, ume da kada se svađaju Ša i Miona, da stane na Mioninu stranu. Miona ume da bude nejasna i nedorečena, što njemu može da da nadu ili lažnu nadu. Što se svega tiče, Ša je najjasniji, on želi ovako. Čovek kaže: "Da crknem, ne bih bio s njom", što bi crkao ako je ne voliš?! Rekao je da mu reklama nije potrebna, pa šta se nameće kao logičan zaključak zbog čega je ovde?! Pa Miona. Nešto je trulo u državi Danskoj, šta i kako, videćemo vremenom - rekao je Marko.

Maja Marinković je naredna stigla u Šiša bar na samom startu razgovara ona je otkrila kako se oseća jer se bliži dan rođenja deteta Cara i Aleks.

Ja sam rekla da želim svu sreću i njemu i njoj, nek su živi i zdravi još sto godina. To je normalno i prirodno, kakav bi čovek bila da želim nešto drugo?! Kraj naš je odsviran odavno, nema tu povratka. Taj odnos je u meni budio najgore, kao i ja u njemu. Prvo, ono što su rekli Miljana i Uroš, to je monstruozno šta su izjavili, demantovala sam istog trenutka. Ja želim zbog sebe, po prvi put, da izađem dostojanstveno i da kažem: "Bravo". Mogu moj otac i majka da budu ponosni na mene, rekla sam da nisam načisto s nekim stvarima u glavi, ali sam mnogo bolje nego što sam bila - rekla je Maja.
Šta ćemo sa Aneli i Janjušem - pitao je Darko.
Smatram da su, kada komentarišem za Mionu i Ša da su najbolesniji, imaju jaku konkurenciju, možda su ih čak i pretekli. Pošto sam čula da me je Aneli tužila, da kažem Takiju da nju tuži. On me je dizao u nebesa, pričao kako mu ja nisam blam, a da ona jeste, da je čuo da je ku**a i da je ološ. On kao čovek, to je nepopravljiv čovek, bezkarakteran, ona je ros**a. Ona je kao jedinka nebitna ovde, navukla je Janjuša, gleda na nju kao tele u šarena vrata - rekla je Maja.

Milena Kačavenda je u Šiša baru komentarisala akutelne teme u Eliti, pa se osvrnula na ljubavni trougao, a na samom počektu je komentaisala svoj sukob sa Ivanom Marinkovićem.

Mislim da mu se dopadam i da me bari. Očekivao je to sve, videli smo da ne može da sačeka da pričam, imam utisak da se kači na mene jer ga nerviram, meni je bilo drago kad je on ušao ali kako vreme odmiče on je prešao u donji dom i pokušava neku bandu da napravi, krenuo je da napada Žanu i ostale, ja sam njemu užasno iritantna, ja sam vrlo dobro upamtila šta je rekao, očekujem od njega vređalice, nervira ga što sam bliska sa Markom, misli da bi mi lakše je*ao kevu da nema Đedovića, nije opravdao neko svoje učešće, ima obraz đon, ne trebaju mu toliki ratovi u kući, mnogo je pustio jezik. Njegova žena mi je jako iritantna takođe, ne mogu da verujem da žena ne može da promeni muškarca -rekla je Kačavenda.
Za kraj mi reci nešto za Ša, Mionu i Stanislava? -pitao je Darko.
Ja da sam vođa ja bi ih stavila, ja imam jedino herca da ih stavim, ja Ša gotivim ali mora da bude kažnjen za sve što me je izvređao -rekla je Kačavenda.

Teodora Delić je u šiša baru otkrila da li voli Nemanju Gačića ili Nenada Macanovića Bebocu.

Nije mi lako, ipak sam povredila čoveka kog stvarno volim, na Nenada mislim naravno. Je**ga, šta da radim sada, on mi je preko toga prešao...Ja volim Nenada, meni je samo on u glavi i u srcu, ali sam to objasnila, to je bio neki momenat kada ti je nešto zabranjeno. Ja i dok sam to radila, shvatila sam da je to pogrešno, ne bi došlo do poljupca, niti da budemo zajedno niti bilo čega, ja sam se više igrala, zezala se - rekla je Teodora.
Čuo sam da se žališ da ne znaš kako da raskineš sa Bebicom - pitao je Darko.
To je verovatno Miljana rekla. Što se kaže, prijatelja drži blizu, neprijatelja još bliže. Da ne bih ja proživljavala neke stvari, znamo njenu istoriju, tako da je bolje biti dobar sa njom na nekom određenom nivou. Neka misli da sam joj drugarica, naravno da ne mogu očima da je gledam - rekla je Teodora.

Tamara Tiktokerka je potom voditelju otkrila mnoge tajne u Beloj kući.

Najviše sam znala o odnosu Teodore i Bebice, ima tu nekih Anđela i Bojana, igre mačke i miša. Bojana mi je govorila da ne želi da bude sa Anđelom, da ne može od nje da se skloni, da je proganja. Teodora sa aferom "semafori", ona je meni lično rekla da je iz koristi sa Bebicom, zbog marketinga. Ona i ja smo započeli temu da joj kada izađem pošaljem signale za Danila, pa smo pričali o Takiju. Ona je meni rekla da je morala da nađe način kako da se probije kroz rijaliti jer želi da stvori svoju modnu kolekciju. Ona je njega zavolela, ali kao čoveka. To su njene reči, ne želim da grešim dušu, pa tu je došla priča i za osmicu. Poenta je da ga ne voli kao partnera, nego kao osobu, da je ušla na silu, jeste. Pričali smo da je to veliki pritisak i da čeka čestitku majke za slavu. Nje je strah za njegovo zdravstveno stanje i da ne bude proganjanja - rekla je Tamara.
Šta primećuješ da se dešava kod Stanislava, Mione i Ša - pitao je Darko.
Što se tiče Stanislava, vidim da gleda u našem pravcu. Mislim da dosta likuje, vidim ja taj osmeh, ne mogu čoveka da krivim, verovatno je on ogorčen na nju, nema on zlu nameru, on je bio isponižavan na televiziji. Vidi se kao da je više posvećena Ša ili griža savesti ili da pokaže Stanislavu da je srećna...Moje mišljenje o Marinkovićima je najgore. Branili su Matoru da bi imali priču, svađu sa Anđelom i Anitom, idu kontra onoga što Anđelo i Mića podržavaju. Ako mene podržava Mića, moj stav im se sviđa, oni će ići kontra. Igraju jako perfidno i prljavo, znala sam da će ovo da se desi sa Matorom - rekla je Tamara.

Usledila je igrica Velikog šefa za nominovane takmičare.

Foto: TV Pink Printscreen

Na znak Velikog šefa, svako od njih je uzimao kantu i balon. Trebalo je da prikupe što više loptica, ali su morali da održavaju balon u vazduhu, a ukoliko im balon padne, ispadaju iz ove igrice Velikog šefa.

34, 22, 17, 16, osam i tri procenata su opticaju, osoba koja ima tri odsto napustiće "Elitu". Najveći broj glasova gledalaca ima 34 odsto, a to je Uroš Stanić. 22 odsto glasova publike ima Uroš Rajačić. Hajmo dalje. 17 odsto glasova gledalaca nakon ovog preseka, bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica. 16 odsto glasova gledalaca ima Darijan Radomirović. Imamo Pabla i Mariju Malivuk. U "Eliti" ostaje, odlukom gledalaca Marija Malivuk, pozdravite se sa Pablom - saopštio je Tanasijević.

Nakon što je prikazan profil Pavla Milevskog Pabla, učesnika "Elite" koji je večeras odlukom glasova publike napustio rijaliti, on je za to vreme pisao pismo, sada već bivšim cimerima, voditeljka Ana Radulović porazgovarala je sa njim.

Čast mi je što sam bio deo ovako velikog projekta, nauči me dosta stvari, tipa na šta su sve ljudi spremni zarad opstanka. Da uđu u fejk priče, da kradu...Mislim da je Darijan spreman za te ljubavne zezancije. Ja sam rekao da mislim da nije iskren, da je folirant, izjavio je kao da nikada nije voleo Snežu, što mi je dalo za pravo da sumnjam da nije iskren sa Miljanom. Previše mi je hladan. Miljana mi deluje - rekao je Pablo.
Ja kada sam bio vođa izneo sam mišljenje svima. Ko mi se baš ne sviđa?! Možda Bojana, mrzim te tripove, hoće da bude muško, ustvari je žensko. Druga osoba je Uroš Stanić, nabacuje mi previše opredeljenost - rekao je Pablo.

Usledila je Igra istine Lepog Miće u kojoj je Uroš Rajačić je otrkio da bi za njega bio poraz kada bi Maja ušla u vezu sa Stanislavom.

Stanislav je nakon toga prizao da mu se Maja sviđa, a ona nije mogla da se odluči da li bi bila u vezi sa Stanislavom ili Rajačićem.

Danas vas na programu Eliteočekuje pismo u kojem će gledaoci i takmičari saznati mko je novi vođa. a odmah nakon toga kreće njegova podela budžeta, zato ostanite uz TV PINK!

Autor: N.B.