AKTUELNO

Vanredni lokalni izbori održavaju se danas u Pećincima, Mionici, Negotinu, Preševu i Kostolcu.

U Pećincima je tokom glasanja došlo do incidenta ispred biračkog mesta broj 22 u Popincima.

Saša Bežanović, stanovnik Pećinaca, napadnut je jutros oko 9 časova. Naime, kako je rekao za TV Pink ispred biračkog mesta zatekao je Gordanu Čomić, Aleksandru Jerkov i još jednog muškarca po imenu Igor.

- Video sam da insistiraju da se glasa za demokratsku stranku i mog komšiju su terali da da svoj glas. Prišao sam im i rekao da to nije u redu, da je u toku predizborna tišina i da ne mogu to da rade - priča Bežanović za Pink.

Muškarac Igor, koji je stajao sa Jerkov i Čomićevom prišao je tada Bežanoviću, uneo mu se u lice i izvadio telefon kako bi ga snimao.

Foto: TV Pink

- Zatim je pokušao da me udari glavom, malo me je zakačio. Ja sam se okrenuo, ali je on krenuo rukom na mene i ispao mu je telefon - priča Bežanović.

Kako dodaje, u tom trenutku Bežanoviću su pritrčale komšije. Igor je podigao telefon i bacio ga oko 20 metara dalje, nakon čega je upitao Bežanovića zašto mu je bacio telefon na pod?!

- Poznato je koliko su Čomić i Jerkov politički moćne tako da sam uplašen za sebe i svoju porodicu. Imam i dokaz - fotografije koje su moji prijatelji napravili. Jako sam uplašen i moraću da prijavim slučaj policiji - rekao je Bežanović.

Foto: TV Pink

U Pećincima je u 9 sati izvršen prvi presek prema kojem je 8,1 odsto, odnosno 1295 stanovnika izvršilo svoju građansku dužnost. Glasanje i dalje traje.

#Aleksandar Jerkov

#Izbori

#Napad

'