AKTUELNO

Bivšem zadrugaru, Stefanu Kariću, nedavno je produžen pritvor na 30 dana, zbog optužbi starlete Nataše Šavije da ju je pretukao i tom prilikom naneo povrede zbog kojih mora na operaciju.

Naime, njegov otac, Osman Karić, danas je otišao kod sina u posetu, te je tom prilikom za "Blic" otkrio kako se oseća tim povodom:

Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN; PINK.RS

- Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško...Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe - rekao je on.

Takođe, istakao je i da se nije još uvek čuo sa Natašom Šavijom i tom prilikom joj poželeo brz oporavak.

Foto: pink.rs, Instagram Printscreen

- Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj sto brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima - zaključio je Osman.

Sada se oglasio i na svom instagram profilu, gde je objavio Stefanovu fotografiju uz stihove koje je sam osmislio:

Tvoj osmeh danas bio je lažan. Meni kao tvom ocu, bio je važan. Znam da kada si me video pocrveneo si i znam da si se postideo. Tvoj sjaj od suze u oku u trenutku pomislih da je kraj mom životu. Zbog tebe sine ja samo dišem i često u mislima tebi pišem - napisao je Osman uz Stefanovu fotografiju i emotikon polomljenog srca.

Foto: Instagram.com/@karic_osman

Autor: N.Ž.