AKTUELNO

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću pre nekoliko dana je određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog sumnji da je prebio starletu Natašu Šaviju.

Tim povodom se sada oglasio njegov otac Osman Karić, koji je za "Blic" otkrio da je posetio sina u zatvoru i priznao je kako se oseća.

Foto: UNIVERZUM HD MEDIA/N.M., E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško - rekao je Osman na početku za "Blic", pa nastavio.
Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe - rekao je on.

Foto: Pink.rs, E-Stock, Univerzum HD Media/N.M.

Osman je istakao da se sa Natašom Šavijom nije čuo.

- Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj sto brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima - zaključio je Osman.

Autor: pink.rs