AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Peti sagovornik voditelja Marka Đedovića bio je Marko Janjušević Janjuš koji je komentarisao sva aktuelna dešavanja koja tresu Belu kuću poslednjih nekoliko dana.

Janjuše, novi zet i nova dešavanja - rekao je Marko Đedović.
Novi zet, sedmi po redu i samo se ređaju. Neka su živi i zdravi i razišljam ne daj Bože voditelj da me podigne nešto da kažem. Ja ne znam je l' se neko zaj*bava sa nama? Sve se završi za stolom i svako za na svoju stranu. Neki ljudi se kidaju da objašnjavaju, pa ko je u pravu, a ono se sve promenilo 19.000 puta. Zvezdanu sam danas rekao. "Druže, ti si kralj i Bog". To je bez zaj*bancije - govorio je Janjuš.
Je l' se ohladio od Anđele, pa je otišao kod Maje? Koga voli? - upitao je voditelj.
Voli samo sebe. Mislim da je sebi zacrtao rijaliti. On poludi, a kad se završi emisija on šeta. Maja cvrkuće, zamisli njoj neko da kaže da li je moguće da je ona nešto uradila. Od Maje možeš da očekuješ šta hoćeš. Ja sam uvek govorio da Zvezdan neće biti sa Anđelom, niti sam to podržavao, niti sam bio protiv, baš kao i sad. Moje pravo mišljenje će biti 30. juna, a šta sad da kažem? Ja da kažem da će Maja i Zvezdan biti u vezi, a on sutra završi sa Miljanom Popović ili se vrati Anđeli. Ja mislim da bi ona popustila, kao što sam i govorio da nema veze sa vezom. Maja malopre peva neku pesmu i sede kod Ane Ćurčić na krevet i njih dve pričaju. Meni su ovo vanzemaljci - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Zvezdan plaši od ulaska u vezu sa Majom? - upitao je Marko Đedović.
Pa Maja je proistala, malo mi je čudno da je ona ušla u to druženje bez povlastica i ja bih se ranio sad. Sad bih skočio u jezero i da me ono prase pojede što je Miljana bacila - rekoa je bivši košarkaš.
Da li ossećaš neku ljubomoru, ipak si se zbog nje razveo? - pitao je voditelj.
Tresem se kad pomislim da me bio šta spaja. Kakava crna ljubomora, samo neka me ne dira i hvala Bogu - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš situaciju između Mikice i Zvezdana? - dodao je Marko Đedović.
Mikica je ispravan čovek i on ne može da veruje u neke situacije koje se dešavaju. Rekao sam mu da ovde ne postoji pravda i da je on ispao kriva ovca. Što se mene tiče može da se j*be cela kuća. Mikica neka nepravda zaboli i on bi to da kaže, nema on zlu nameru i da kaže nešto loše, ali tako isadne - govorio je Janjušević.
Šta misliš sa kim će na kraju Zvezdan biti? - upitao je Marko Đedović.
To ne možeš da znaš, nema Boga. Upoznao sam milion ljudi, živeo u 12 zemalja, a ja nemam ni u malom mozgu šta još može da se desi i zato ne bih da komentarišem jer vidim da nešto mi ovde ne štima - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.