AKTUELNO

Drama u Beloj kući!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić davala je reč zadrugarima kako bi komentarisali ponašanje Ane Ćurčić i izlaganje o njenim emocijama koje ima prema Zvezdanu Slavniću.

Ana je meni pričala kako se oseća i ja sam se setio citata: "Voleti nekog,a ne biti voljen je isto što i dozivati nekog, a ne biti pozvan". Njoj će prvo da se opravi duša, video sam koliko je skrhana. Oporavlja joj se mozak, a onda i telo jer ona nije ni jela. Drago mi je zbog Ane da se ona kao osoba oseća bolje, svesno je prihvatila činjenično stanje i bilo bi suludo da ona kopa po svemu, traži emocije i sebi daje nadu. Po meni je ovo proces zrele žene - rekao je Brednon.
Jasno mi je šta je ona krenula, dobro poznaje mene i vidi da ja neću da radim ono što očekuje i vidim da če sad biti provokacije bilo kakve vrste. Sama sebe je demantovala 40 miliona puta, a ovo je neka nova ljutnja. Ja sam rekao da ću da spustim loptu, a ona se okrenula i krenula u napad. Očigledno joj je interesantniji Zvezdan koji vrišti, dere se i viče, nego ovaj - dodao je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad čovek odluči da raščisti treba da se vodi tom odlukom, a ne da se vraća na priču kako je bilo lepo - rekao je Mića.
Sad si se više okrenula sebi, ali nisam sigurna da je to iz osećanja, nego ti Zvezdan ne daje na značaju, rekao je da neće da te uvredi i okrenuo se tamo. Ja ne verujem da je Zvezdan zaljubljen u Anđelu, ali da li je to inat prema tebi da se drži nje. Nisam sigurna da li iz razloga jer ti ne daje šansu da budete u blizini i da razgovarate ili jer si ga prezrela. Meni je više ovo drugo, jer ti on ne daje šansu - govorila je Marija.
Ovo me je baš uvredilo. Svi smo drugačiji, ako sam nešto mogla da opraštam godinama, to znači da je možda moj prag tolerancije i postavka drugačija. Ti možeš da ovde ne pričaš sa detetom, ja ovde to nikad ne bih mogla. Znači da smo drugačije - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe ne mogu da razumem, drugačije smo. Ja ne bih mogla da se družim sa tobom jer ne bih moglča da shvatim ovo što pričaš, nema faza. Kad nekog hoćeš da obrišeš ne vraćam se, ne treba da razmišljaš šta je bilo sa njim. Samoj sebi kažeš da ta osoba više ne postoji
Mene čovek ne zanima, kod mene postoji samo period oporavka - rekla je Ana.
Da li bi prišla da ima temperaturu? - pitao je Mića.
Ne bih prišla, za njega ljudskosti više nema - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je ono bilo foliranje - poručio je Slavnić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.