AKTUELNO

Metež u Beloj kući!

Upravo je počela emisija ''Izbor potrčka''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Žani Omnii kako bi se osvrnula na svoju podelu budžeta i dala sud o komentarima učesnika na sve to.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana, da li si nešto još želela da kažeš cimerima, a da si propustila? - upitao je Milan.
Ne, rekla sam baš sve što sam mislila. Primetila sam da neki nisu imali repliku. Rekla sam Mileni da neće komentarisati, jer su i znali šta već mislim o njima - kazala je Žana.
Matora, tebi se nije svideo Žanin komentar? - upitao je voditelj.
Žana misli da ako nekog prihvatiš stvari kod nekog da ne treba da ih prebacuješ i da čovek postaje isti kao što je njegov partner. Ona ima ozbiljne svađe sa ljudima ovde, ali nije danas iskoristila poidelu da nastavi. Ovo je korektna podela budžeta, to mogu da kažem. Sve je rekla kako jeste i ja nisam bila ironična. Znam šta je mislila kada je rekla da sam prevrtljiva - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što je potencirala sukob koji se desio na rođendanu tvoje kume? - upitao je voditelj.
Nisam rekla da je bila svađa, nego da je jedna naša drugarica smirila Anitu kad se desila jedna sitacija, a tiče se Žane - kazala je Matora.
Zašto si ćutala kada je Žana komentarisala Anđelu? - upitao je voditelj.
Nisam želela da se mešam ja u sve to. Meni Žana ništa nije uradila. Ne zanima me to i ne tiče me se, iskreno - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas su se podsmevali mnogi Žani. Očima ne mogu da je gledaju. Ćutali su samo da bi za večeras bili odmorni i kako bi rekli šta imaju o njoj - rekao je Mića.
Ovaj Mića je mene optužio danas da sam ja imala nameru da polijem Žanu, a to je notorna laž - kazala je Jovana.
Žanina podela je bila ko komemoracija. Nije me zanimala - rekao je Bebica.
Odlično je podelila budžet, iskreno. Ja mislim da Jovana pevačica ne govori sad istinu. Želela je da polije Žanu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Lečio svoje frustracije na drugom mestu. Maja ti je trn u oku, obrati se bolje njoj zbog koje te je dečko ostavio - dodao je Đedović.
Kako da ne - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.