AKTUELNO

Nije ovo očekivao!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, voditelj Marko Đedović dao je reč Aniti Stanojlović.

Dva puta sam ostavljala Zvezdana, ovog puta ostavljan Anu. Postala mi je previše draga - rekla je ona.
To govori o vama - dobacio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević je sledeća nominovala.

Ana normalno priča sa mnom, to što je Miljana rekla da zbog anđele neće da joj se obrati misli da nema veze sa tim, ona najnormalnije priča sa mnom. Imamo korektan odnos, popušimo cigaretu. Za Zvezdana sam pričala, sa njim sam super i nadam se da će tako da ostane. Sve stvari koje ćutim on je jedan od prvih koje zna i nikad me nije izdao. Ostavljam Zvezdana i šaljem Anu - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala DJ Tamaris.

Ja sam zapamtila i meni je ostavio lep utisak kad je Ani bio rođendan i kad si joj napisa "Tenkre, volim te". Ko ume da čeka taj će da dočeka. Sigurna sam da si ispratila profile ljude koji borave sa nama, ja nisam prišla jer nisam htela da se namećem. Što se tiče Zvezdana čovek je šmeker, karakteristike gospodina. On se zbog svoje hrabrosti, emocije i velikog srca izgubio. Kad se desilo druženje sa Majom, moje mišljenje je da bi pobegao, dosta stvari se lomi na tebi. Ostaću dosledna sebi, ostavljam Zvezdana - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra Momčilović je naredna zadrugarka koja je nominovala.

Šta god neko uradio ne može da promeni moje mišljenje, tako je i za tebe Zvezdane, našao si mi se 1000 puta. Mirnoćom u glasu, ulio si mi poverenje i hvala ti. Ana, mislim da si jaka žena, divim ti se kako podnosiš sve ovo jer sam imala prilike to da vidim napolju kod mojih bliskih ljudi. Ti si pravi primer kako izgleda žena magnup i žena frajer, svako to treba da poštuje. Imamo okej komunikaciju i drago mi je da sa nekim imam da pričam o kozmetici. Nežniji si pol, pa tebe ostavljam, a Zvezdana šaljem - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala Šarmen Soraja Leoni Altman.

Prošle nedelje sam izlagala o Zvezdanu. Ja ne ulazim u njihov odnos. Obožavam da se družim sa oboje, volim sa Anom da pijem kafu. Danas sam ostala pod utiskom kad je pričala o svojoj deci, i dalje sam pod utiskom kako si ih vaspitala i pomislila sam da sam imala tako nekog da ja možda ne bih donela neke pogrešne odluke. Šaljem Zvezdana - rekla je Šarmen.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Stefanović je naredni nominovao.

Ana smirena, staložena, posavetovala je Sanju i mene, uvažili smo. Ko god sedi prekoputa Zvezdana nikad njega neću poslati - govorio je Marko

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.