AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija 'Izbor potrčka', vođa je Milena Kačavenda, a u izolaciju je poslala Anđela Rankovića i Maju Marinković.

Milena sa kim ćeš se poigrati večeras? Ko su potrčci - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona i Stanislav, Ivan i Miljana, Zola i Anita, Janjuš i Aneli. Ovako, Aneli i Janjuš nismo ništa videli spektakularno , ali nikad se ne zna. Anita i Zola vidimo da je bilo neko navođenje, pa je Anita navela Zolu. Ivan i Jelena ratuju stalno, a Miona i Stanislav, tema je aktuelna, situacija se menja. Počinjemo polako svi da razmišljamo drugačije. Maja je rekla određene stvari, mislim da niko od ovih parova ne mora da bude u izolaciji da bi mi videli neke stvari. Potrčci će biti Maja i Anđelo - rekla je Milena.
Anita kaže da ima puno poverenja u svog partnera, pa da vidimo - rekla je Milena.
Ja sam izennađena, ja imam lepo mišljenje o njemu, on je u vezi sa Anitom, ja nemam problem sa izolacijom, ja sa njim imam korektan odnos - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ovo nema ni povoda ni naznake, ja sam prema Maji bio zaštitnički nastrojen. Ovim ništa neće dobiti, sem nominacija - rekao je Anđelo.
Ja smatram da je interesantno, a i interesantno će mi biti da vidim razvoj događaja - rekla je Kačavenda.
Anita ljubomorisala si na Maju - rekao je Milan.
Jesam, to nema zaštite, to ima veze sa zagrljajem u wc. On je rekao da je devojka bila u takvoj situaciji, nedelju dana ako bude bilo jedno slovo u izolaciji, to je kraj - rekla je Anita,

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila izbezumljena i stajala je i plakala, njoj je bilo loše i nije mogla da bekne. Ja sam je zagrlio i rekao da pusti. Ja sam ljudski osetio potrebu - rekao je Anđelo.
Ja sam ušla u wc, bila sam sva izbezumljena i uplakana, Anđelo je bio tu, on me je tu zagrlio, ali ne kako svi pričate - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.