AKTUELNO

Noć koja je promenila sve!

Sinoć je voditeljka Ivana Šopić ušla u Zadrugu. Ona se pojavila na vratima Bele kuće i započela je emisiju "Pretres nedelje".

Foto: Pink.rs

Prva tema bila je raspad jedne veze. Naime, Ivana Šopić podigla je Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, kako bi se osvrnuli na dan njenog ulaska, koji je okupirao, kako pažnju javnosti, tako i svih zadrugara.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Zvezdan je na samom startu rekao da je rešio da okrene novi listi, i da ga ništa ne zanima, ali to nije potrajalo.

Usledilo je Anino rešetanje Anđele Đuričić. Ona joj je postvaljala pitanja o njenom moralu., što je Anđelu izbacilo iz takta. Ana je otkrila da je Anđela imala se*s sa Matejom Matijevićem, nakon čega je rekla da je Zvezdan jedino naučio Anđelu da ''skakuće'', što je Đuzričićevu izbacilo iz takta pa je izletela iz Bele kuće.

Usledilo je suočavanje Ane i Zvezdana, te je ona njemu postavila pitanje o se*su sa Anđelom dok je ona u kući. Anđelka se nakon toga vratila i otkrila da će se borti za Zvezdanovu ljubav.

Ana Ćurčić zaplakala je zbog Zvezdana Slavnića, te je istakla da je zgrožena jer Anđela Đuričić veliča svoju tugu i bol za njim. Nakon toga je Zvezdan izleteo iz Bele kuće i sve vreme plakao.

Moje suze imaju težinu, a tvoje ne. Jako me je bolelo sve što sam preživljavala sa njim. Ne znam kako Anđela može da kaže bilo šta, da gleda samo sebe, dok je meni teško. Zbog ovog čoveka sam plakala, tugovala, patila i sanjala. Ja sam ti rekla da uzmeš ogledalce, očešljaš kosu i grogoćeš - rekla je Ana kroz suze, a Zvezdan je istrčao napolje, gde je briznuo u plač.

Nakon toga je Zvezdan došao kod Ane i sve vreme je plakao. On se pravdao kako nikada nikoga nije prodao, i da mu je najteže jer je Ana prva kojoj je to uradio.

Filip Car savetovao je Zvezdana Slavanića u pabu "Prijatelji" kako da se postavi u situaciji sa Anom Ćurčić i Anđelom Đuričić.

Mala Anđela ima pet meseci da se dozove sebi, ona je klinka, pred njom je život. BIće fer prema Ani i uvek će je imati za prjatelja, ona ga voli, pa ga voli. Ona malu štedi zbog njega, mogla bi gulaš od mozga da joj napravi za sekund. Znaš koliko puta sam ćutao zbog njega, neću ništa da govorim jer mi je glupo, pa upakujem. Treniraćemo, zezancija, na žurki nemoj da piješ, a za stolom možeš da balansiraš. Tebe ludilo kad uhvati ti njoj nabijaš šerpu, to je katastrofa. Ako vidi da si se osamio i da nećeš da je povređuješ, maloj reci da gleda sebe i da je svoje završila ove sezone, da gleda svoj život. Biće lakše i maloj i Ani, niko neće napolju da te pita kako ti je. Mene je on zbunio, ja znam i sebe kad sam bio izgubljen, samo nisam imao nekog sa kim sam toliko bio, pa je sve prošlo kroz prste. On nije u toj situaciji, ima veliki teg za vratom, ženu koju zna 30 godina, a hoće ga ribe i pikiraju ga - rekao je Car.

Nakon toga je Zvezdan otišao kod svoje bivše žene i plakao joj u krilu. Ona je potom zaplakal sa njim, stavivši mu do znanja da ju je povredio.

Ti ćeš zauvek biti moja, ja ću te zauvek voleti. Bilo je dobro i nije, nikad ti to ne bih tako uradio. Pogubio sam se, mnogo grešim. Ne mogu da gledam u tebe jer znam šta vidim u očima - govorio je Zvezdan.
Ja te molim, iskrene su ti suze i to vidim i znam da te iskreno boli, ali neću sad da ti pričam - rekla je Ana.

Za to vreme ja Aneđla plakala u izilaciji za Zvezddanom te je progovorila o hipotetuičkoj trudnoći

On da ne stane iz mene i da ne kaže da se muvao sa mnom mesec dana bez fizičkog dodira? Okrivljuje se da sam samo s*ks imala, a mi smo pd dva i po meseca druženja samo pet dana imali s*ks. Rekla bih mnogo stvari, ali ću zbog kamera da se ugrizem za jezik, pa neka budem kriva. Ne daj Bože da kažem neke stvari. Sve i da se ispostavi da sam turdna, abortirati neću. Nije to slučajno, pričali smo i želeli,. Želeo on ili ne, to je moje dete ako sam trudna. Meni ne treba njegova podrška, imam svoju porodicu, ja ću da se snađem, ako budem trudna. Može samo da mi ne nabacuje nervozu. Ako sam trudna, divno to mi je idealno u svemu ovome. Što on kaže kad god smo imali s*ks, svaki put je- On sa tim nema ništa, ja to za sebe. Ja sam zaboravila kad treba da dobijem. Sećam se za Božić da sam imala i nosila sam zeleni komplet, ja sam dobila petog. Meni to nikad nije u dan, neka pet dana kasnije, nekad ranije sve zavisi od stresa. Treba da dobijem za pet dana. Ja bih trebala da imam simptome, naduvam se i sve me boli, ja to po sebi vidim. Ako sam trudna bezobzira na naš odnos, dete je moje iz ljubavi sam ga napravila. Više puta smo to uradili, želeli. To je moje, ne obavezujem ga ni za šta. To je moje. Nikad ne bih abortirala. Mislim da ni on ne bi to dozvolil jer je to u meni. Bože, ja ne znam ni šta pričam - govorila je ona.

Na red je došla i proslava rođendana Marije Kulić i Aleksandre Nikolić. Marije je potom otkrila razlog što nije htela da slavi rošendan sa Aleks. Ivan marinković je pootoom komentarisao Marijino ponašanje:

Marija je, polako sve dolazi na svoje, Marija je potpuno pogubila konce i pričaću o njenom ponašanju tog dana. Ja se nikad nisam krio kad sam konzumirao alkohol, ali ću je svaki put podsetiti na šta je ličila gospođa Marija Kulić, ali ta pojava, kroz glavu su mi prošle sve majke i žene u tim godinama koje nikad nisam video u onakvom stanju. Mariju vidim da ispada polovinom maja odavde jer njeno foliranje sad i prema Aleks, gledaoci prepozanju. Marija je navikla na Miljanine promene raspoloženja. Zola ju je izuo iz cipela postupcima u prethodnih mesec dana. Mariju već nekako poredim sa Miljanom, da li će ikad biti svesna šta je unela u rijaltii ako majka i baka. Spušta se na nivo da mlađe devojek naziva ološima i ku*ama. Bujanovac je grad, a ne mesto gde žive ološi i ku*e, tamo rade i normalne osobe - rekao je Ivan.

Usedila je svađa Aleks i Cara nakon što je Maja otkrila kako je nazvao Slovenku, te je nakon toga Maja priznala Caru osećanja.

Marija je potom zaplakala zbog Miljane, da bi je Zola ponizio rekaviš da Nukhaba ib prave bebu, pa je optužio Mariju da je naterala doktora da kaže milajni da ne mse da ima decu. Bebica je zbog svega toga izgoreo

Usledila je rasprava između Maje i Cara. Neima, Milica Veselinvoić je priznala da je zaljubljena u Cara, a onda je on shvatio da se nee skloniti od Maje nikada koja je nakog toga ušča u sukob sa Janjušem.

Zvezdan je na sve načiune pokušavao da se približi Ani, te joj je ponudio da budu zajedno u budžetu pa je pokazao Neci njihovu tetovažu.

Car je sve vreme potenicreao razgovor sa Aleks nakon što je ona poverovala Maji o stvarima koe joj je pričala za nju. Nakon toga je Car na sve načine pokušavao Aleks da dođe kod njega u rehab, ali ga je ona iskulirala.

Zvezdan se nije odvajao od Ane u nastavku večeri. Te ju je Janjuš u jendom momenut ispitivao.

Car i Maja su nastavili sukob nakon emisije, pljuštale su uvrede na sve vreme, a oni se nisu smirivallin do ranih jutarnjih sati.

U Zadruzi se svakodnevno odnosi menjaju, te zbog toga ostanite uz TV Pink i pratite najgledanije rijaliti, a sve vesti o njemu čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.