AKTUELNO

Nije je poštedeo!

Uprvo je počela emisija "Nominacije". Voditelj Marko Đedović je ušetao u Belu kuću i dao reč Zorici Marković.

Aleksandra je tu, počeću od nje. Bile smo u jednoj sezoni zajedno, beše crna, mala devojčica. Legla mi je na srce. Evo nas u šestici, pratila sam šta se dešavalo. To je njen život. Nisam je savetovala, niti učestvujem u njenim odlukama. Naravno da nisam za neke stvari. Ja funkcionišem po sistemu sve po zasluzi. Bilo mi je krivo na početku što me je ubacila u priču sa kojom ja nema veze. Kad je neko rekao da gazi g, ona je pomenula moje ime, tad sam joj sručila u lice sve što se pričalo o njoj. Rekla sam da znam, a ne znam. Nisam znala njen život, promenila mi je tu stvari, žao mi je kad deca imaju takvo detinjstvo. Mislim joj dobro, ali ne utičem na njene odluke. Rekla sam joj da bude dostojanstvena i kupi stan kad izađe, da radi neki posao. Tu sam da je saslušam, ne samo nju - krenula je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Zvezdana tiče, čula sam sve najlepše o njemu i bilo mi je drago što je tu. Od tog dana ima poštovanje i dobru relaciju, mislim da će ostati tako do kraja. On je za mene perfektan čovek. Meni je bitno kakvi su ljudi prema meni, ne šta su u životu radili. Zaslužio je poštovanje i sve najbolje. Poslaću Zvezdana, zato što Aleksandru duže poznajem. Nek ispadne da je štitim - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Marko Janjušević Janjuš.

Dobro veče. Krenuću od Aleksandre. Bila je to 2017. godina, slava kod mog prijatelja, preko puta je sela ona. Tad smo se upoznali. U tom trenutku su se rodile emocije. Prva moja devojka od svih vas. Tad smo krenuli u romansu, završila se iste noći kad se pobila sa još 6 devojaka, bile su neke ljubomorne devojke. Ja sam pobegao i od tad se nismo videli do ulaska u Zadrugu. Što se tiče rijalitija Aleksandrinog, užasan je. Mlada devojka, znam njenu sestru iz istog smo mesta. Mislio sam da će u ovom rijalitiju dokazati da se promenila i da je izrazla u devojku koja se promenila. Sama sebi je ušla u stomak. Koliko vidim, sprema joj se pakao koji sama dozvoljava. Njoj pomoći nema. Sama bira kako živi. Već 15 dana živi kao mrtva, pati. Više ne znaš ni za kim pati. Da li za Dejanom, Carem ili nekom novom ljubavi. Aleksandra, želim ti sve najbolje. Hteo sam da se družimo, ali ne vredi, nema pomoći. Znaš kako ćeš. Niko je nije gledao kao Dejan, niko je nije prihvatio kao pravu devojku, samo Dejan. Kao što je i prethodnu. Ne znam koji momak ju je poveo kući osim Dejana. Poveo ju je i na more, stvarno je bilo "Mau, Mau". Ali niti je ona bila za njega, niti on za nju. Videlo se odmah kakva je to ljubav bila, kad sam ja to pričao, rekli su mi da sam ljubomoran - istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Zvezdana tiče, jedan u nizu. Kolega. Ne zna šta je pritisak, šta je rijaliti. Ne zna kako bi se završilo da je sa nekadašnjom ekipom tu, da je tu gospodin Đedović i još par osoba. Njegova situacija je postala normalna, pa više niko nema šta da kaže. Kako ja sad njemu da kažem ili neko ovde, kao: "Sram te bilo". Nema to težinu. Pitaju se zašto se sve svaljuje na Anđelu, baš zato što je ona osuđivala ostale devojke. Sad da mi neko kaže da se vratim u to vreme, nikad ne bih rekao da bi ona to dopustila. Zvezdan okej lik, bio mi je simpatičan i napolju. Jako malo mu treba da eksplodira. Dobro treba da se razmisli kako se razgovara sa takvim tipom muškaraca. Rijaliti tek počinje, tek če početi. Poslaću Aleksandru u izolaciju po prvi put. Malo da razmisli i da razmisli gde će na letovanje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.