AKTUELNO

U svom stilu, nikoga nije poštedeo!

Marko Đedović je za Pink.rs sumirao utiske nakon Elite, te je otkrio da li će pokušati da sredi svoj odnos sa Jovanom Tomić Matorom:

- Dva dane je prošlo, mnogi su mi se javili, dosta toga sam saznao, dosta nisam, ja znam da mi je sve smešno. Istinu niko nije pričao, to su teški lažovi, moram da kažem da mi je krivo što ja nisam znao to, nažalost, bilo bi zanimljivije. Nisam se pokajao što sam bio na toj svadbi i što sam bio kum, jer drugačije ne bih otišao, jer se ja ne pojavljujem na tim proslavama - rekao je Marko.

Foto: Pink.rs

- Matora neka okuplja koga hoće, neka radi šta hoće, dokazalo se da ja nemam ništa sa tim stvarima. Ja nemam potrebu ni sa kim da sređujem odnose. Moram da kažem da sam šokiran svojim plasmanom, ne mogu da verujem da sam osvojio 12. mesto, a meni je to pobeda, nisam imao veze i te neke priče, a opet sam bio tu u pričama. Ja nisam nikog prevario, mene niko nije prevario, nisam ni žrtva niti bilo ko, meni je bitno da se zabavljam, iskreno očekivao sam bolji plasman Milene Kačavende, a sada su već krenule teorije zavera da sam je ja nagovarao.

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: pink.rs