AKTUELNO

Buran sukob Sanje Grujić i bivše prijateljice Milice Kemez na "Zadrugoviziji" izazvao je lavinu komentara u javnosti, a klupko se ponovo odmotava.

Milica Kemez, koja je bila u ulozi članice žirija na "Zadrugoviziji", žestoko je prozvala Sanju kojoj je, kako je rekla, optužila da joj je pomogla da uđe u "Zadrugu". Naime, Kemez je raskrinkala Sanjinu aferu sa Borom Santanom, o kojoj Grujićeva ne želi da se u javnosti govori, a Santana je, iako je Milici privatno priznao da je bio sa Sanjom, u emisiji demantovao prvobitne navode.

Foto: Pink.rs

Takođe, korisnici društvenih mreža ponovo bruje o Sanjinom radu u Švajcarskoj, o čemu i sama nerado govori, a Pink.rs došao je u posed prepiske jedne bivše učesnice "Zadruge" i Sanjine nekadašnje koleginice iz Švajcarske. Sanjina koleginica (identitet poznat redakciji) posle "Zarugovizije" optužila je u pomenutoj prepisci Grujićevu da se u dijaspori bavila prostitucijom.

Neverovatno je dobar lažov i manipulator. Radila sam sa njom u Švajcarskoj, svađala se sa devojkama tamo, tukla se, baš je bila, da kažem, bezobrazna, zla, pohvalna. Kad kažem:"J*bala se za 100 evra", bukvalno je bilo tako. Baš zlo o devojke - ispričala je Sanjina bivša koleginica i dodala:

Foto: Pink.rs/S. Zindović

Nepravda je takva da ljudi ne znaju kakva je zapravo ona, mislim, njeni fanovi, da ona ne važi u "Zadruzi" za k*rvu nego poštenu, brate mili. Bukvalno mi je pričala kad joj sedne gost u Švacarskoj, da mu kaže:"E, daj mi 100 franaka i idem sa tobom u hotel"

Foto: privatna arhiva

Autor: D.T.