AKTUELNO

Klupko se odmotava...

Pritvor do 30 dana određen je osumnjičenima za surovo ubistvo Saše Kulišića iz Doboja, koji je pronađen mrtav u šumi 30. januara. Nedugo nakon pronalaska tela, uhapšeni su Sašina supruga Andrea K. i Dražen L. (19), sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi.

Potom je privedena i Sašina maloletna ćerka (14), zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu oca.

Kako je danas saopšteno iz suda, osumnjičenima se stavlja na teret da su u tačno neutvrđenom vremenskom periodu od 29. januara 2024. godine do 30. januara 2024. godine, po prethodnom dogovoru zajedno sa maloletnom ćerkom prvoosumnjičene Andree K., a u nameri da Sašu liše života dana 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je ćerka, kako se sumnja, usitnila veći broj tableta naziva "Treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi a po dogovoru sa majkom i Draženom, maloletna ćerka u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca i u vodu, od koje je posle napravila limunadu, sipala prah.

Foto: Facebook.com/privatna arhiva, Univerzum HD Media

"Limunadu je dala svom ocu u nameri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su ćerka i prvoosumnjičena A. K. i u ranijem periodu davale oštećenom K.S. a da on za to nije znao, da bi nakon što su tablete počele delovati i nakon što je oštećeni S. K. zaspao, ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost kuće maloletnoj devojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, a osumnjičeni su ušli u sobu gde je spavao oštećeni K.S. gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i motornim putničkim vozilom marke odvezli", navodi se u saopštenju.

"Bila je policija, ništa nisam znao. Ja u Doboj ne smem": Otac Dražena, osumnjičenog za Sašino ubistvo, u šoku!

Foto: Tanjug/Video

Kada su stigli u blizinu izletišta Preslica, tu su Sašu, kako se veruje ubili.

"Osumnjičeni su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka i usled razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu", ističe se dalje u saopštenju.

Autor: