AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" sa Milanom Miloševićem. Filip Car prokomentarisao je Zolinu i Miljaninu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Napraviću rezime. Za Anitu sam rekao da je draga i simpatična, podseća me na Viktoriju sa navikama, prijatna je za druženje, a za vezu je teška katastrofa. Nisi moralna vertikala za omladinu, nisu te u muzeju našli. Ti si meni sa Zolom fejk. Nije osetila sa Zolom nešto pravo i zato sam rekao Zoli da ona treba da izvrši zadatak sa Markom ejr on drugačije ne bi video. Treba gurnuti u vatru da se vidi kako stvari stoje. Zola treba da bude zahvalan Marku.
Nju je Marko pitao kako je mogla da ima sve sa osobom u koju nije zaljubljena jer vidi koliko je srećna - rekao je Marko.
Ona da je dobila lisice sa nekim drugim odbila bi i bila bi produžni kabal kao Bebica. Što se Miljane tiče, ti si ku*vetina i moraš, da to ne bi bila - prekinuo je Bebica Cara:
juče si tražio zadatak da te poljubi za hiljadu i po dinara - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih i tebe zažvalio - rekao je Car.
Kad bi znao šta radim za 10 hiljada. Napolju je i veća tarifa - rekla je Miljana.
Ona je kolateralna šteta u svim odnosima. Njena majka je iskoričćava, pa Bebica i donekle Zola koji je po meni bio najispravniji ka njoj. Ne smatram da je Teodora Džehverović imala opsesivno kompuilsivni poremećaj kao Miljana koja sama sa sobom ima problem. Marija ako ti je stalo do Bebice, on je naivan pa je naivan što se vaš tiče, ti ga obradi i uvek ćeš imati uslužne delatnosti od njega - rekao je Car.
Samo ti je*i. Pristrasan si - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Život je dala za mene Filipe, pa i ti bi napravio kuću tvojima - rekla je Miljana.
Kako je ti i bebica ne možete dve godine navući da ne radi neke stvari, a Zola ju je navukao na kocku. Dozvolila si joj da ode na visoko rizičnu operaciju od koje mnogi gledaju cveće kako raste iznad njih - rekao je Car.
Njoj je najveća želja bila da uđe ovde, niko ne može da je zaustavi - rekla je Marija.
Bebica je uslužne delatnosti, gde ćeš naći sve to u jednom čoveku. On je multripaktik, kombajn, traktor, usisivač, vanzemaljac - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: M. M.