AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević došao je u Belu kuću kako bi zadrugari nastavili specijalni zadatak. Svako mora da odluči kome će dati lopticu za najomiljenijeg zadrugara, ali i lopticu za najodvratnijeg.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela Đuričić danas je probila led i prva podelila svoje loptice.

Što se tiče najomiljenije osobe to je osoba koja je za mene bila tu prošle godine, koja je u svakom mogućem momentu mene savetovala kako treba, osoba sa kojom sam se družila spolja, poštuje je moja porodica i prijatelji, tako da stvarno osoba koja je pravi prijatelj, iskrena i lojalna, verna ljubavnim partnerima. Osoba koja po meni najviše vredi u ovoj kući. Osoba koja me je ispoštovala, bila lojalna i biće. Mislim da me nikad ne bi izdala, kao što nikog nije izdala. Mislim da će sa Filipom biti muško-žensko prijateljstvo, ali sa Matorom žensko-žensko - pričala je Anđela.
Hvala ti - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni to nije teško, ali da bi mi neko bio odvratan mora da bude i odvratna ličnost da je vidiš. Ja sma kod te osobe prvog dana spoznala karakterne osobine i da je odvratno stvorenje puno zla. Ja sam baš Matoroj govorila da joj iz očiju izvire zlo. Skapirala sam da devojka nije primer devojke u bilo kom smislu. Mislim da je Matora, kao i par ljudi, uvidela da je osoba hodajuće zlo, a ne mora da bude ni hodajuće, može da stoji u mestu, zlo je zlo. Osoba koja svakog komentariše sa žarom kad je negativno. Pokjušava da se opere preo ovog dečka, a svi znamo ko je prople godine odradio posao kako treba. Osoba koja je mene lično uvredila u "Narod pita". Ja smatram da osoba poput tebe ne zaslužuje da bude u prostoru sa ljudima, hodajuće si zlo i od ovog dečka ćeš napraviti zlo, utičeš tako. Ti si za mene zlo koje hoda ovom zemljom, samo voliš sebe, iskompleksirana si i ljubomorna. Ti si za mene manje vredna od papira na stolu - govorila je Anđela.
Nemam komentar - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.