AKTUELNO

Šok tvrdnje!

Sinoć je, u toku "Mićine igre istine", zadrugarka Anastasija Bojanović pred svim zadrugarima priznala emocije i zaljubljenost prema Nenadu Aleksiću Ša. Nakon toga, reper je pozeleneo od besa, jer ima devojku napolju, te je žestoko opleo po njoj u pušionici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, ekipa portala Pink.rs, stupila je u kontakt sa Anastasijinom mamom, Svetlanom, koja nam je prokomentarisala ovu situaciju i između ostalog otkrila da su se njena ćerka i reper dopisivali pre dve godine, ali da je ona završila na blok listi zbog njegove bivše devojke, sa kojom se tada pomirio.

Čudi me da je priznala... Dijana od samog početka zna da joj se sviđa Ša. Pričale su mnogo puta o tome. Inače, njih dvoje su bili u kontaktu još pre dve godine i dogovarali se da se nađu, bio je zauzet emisijama, pa do susreta nije došlo. Nakon čega se on pomirio sa Tarom , a ona bila blokirana na Instagramu. Videla sam da su obnovili odnos ulaskom u kuću, a ona se zatim povukla od njega jer nije želela da mu naruši vezu... Kao što je i Dijani rekla njegovo mišljenje joj je najbitnije... Tako da sam upoznata s njenim emocijama još od početka boravka u Beloj kući. Samo mi je čudno njegovo ponašanje, pominjanje ponovnog tobogana kao nekada davno... Ne vidim razlog za tim, ako su njegova osećanja čista i usmerena samo ka njegovoj devojci - zaključila je Anastasijina mama za Pink.rs

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: N.Žugić