AKTUELNO

Šok za šokom!

Samir Ramović ipak je odlučio da se oproba u izazovu Velikog šefa, te je tako pojeo sve što je u činiji za njih pripremio Veliki šef, a voditelji Milan Milošević i Ana Radulović sve vreme su ga bodrili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Usledili su potom komentari stručnog žirija.

Milena ima svoj personaliti, ja je poznajem od spolja. Ona je jedan, kako se kaže, beogradski šmeker i mangup, tako se bar priča i ono koliko sam ja uspela da je skapiram. Ništa manje nije duhovita nego napolju, kao kad kaže: "Ma pu*i ka*u bre mornaru". Ima iza sebe tu celu mangupsku ekipu, ne mislim kriminalaca. Ništa manje od nje nisam očekivala. Ne znam koliko neko može da je osvoji muzikom, mada mi se nešto ne uklapa u standarde. Dečko je umeren, odmeren i pristojan. Ne vidim njih dvoje napolju kao par. Jednom sam rekla, nekad gledam "Elitu", po difoltu jer je meni Pink na svim ekranima, a kada Milena priča ja tražim daljinski da vidim šta će da kaže - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam imao pojma da Samir ovako lepo peva, a sada sam se tek uverio Milena da si ti zaljubljena do ušiju - rekao je Bora.
Bili ste mi fenomenalni, što se tiče pevanja. Milena, što si me nešto dirala pre nego što si ušla?! Gledam da me je napala u nekom lajvu. Bogougodna si u domu Zeljković. Čula sam kako ga je oduvala, obožavam da slušam. Definitivno si postala komentator broj jedan, priču si ispričala, nema potrebe da se vraćaš na to - pitala je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

On je Kija izjavio ljubav, ja nisam, ja bih zadržala prijateljstvo, a onda imamo i ukućane koji me hejtuju, kao da sam dala priliku i lažnu nadu. Ja nisam mlada, imam dva velika sina napolju, ne bih se s tim igrala, nije ni mesto ni vreme, isključila sam dugme. Što se mene tiče, sad za sad biće prijateljstvo - rekla je Kačavenda.
Moja najbolja drugarica, zamalo kuma, ja sam trebala da budem kuma. Moja Vanja, jeste kontaktirana, ali sam joj rekla da se ne petlja jer ne zna ženu, bila je meni podrška jer mi je bila drugarica - rekla je Kija.
Ja ne žalim ni za čim, želim da ti se izvinim, eto - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs