AKTUELNO

Debi film mlade rediteljke Sandre Mitrović "Komedija na tri sprata" će večeras doživeti svoju beogradsku premijeru u MTS dvorani, dok će 19. oktobra biti premijerno prikazan u Novom Sadu, a 20. oktobra ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju širom Srbije.

Podsetimo, film „Komedija na tri sprata“ prati komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled obične stambene zgrade u Beogradu. Postava glumaca sastavljena je, kako i mlada rediteljka kaže, od legendi srpskog glumišta, kao što su Slobodan Boda Ninković, koji je glavna uloga, potom Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković, Pavle Mensur, Vanja Nenadić, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs

Rediteljka Sandra Mitrović, večeras je za TV Pink, uoči premijere iznela svoje prve utiske, i istakla, da nije ni sanjala da će raditi sa ovako jakom glumačkom postavom od kojih je, kako je otkrila, mnogo toga naučila tokom snimajućih dana.

Naš film se zove ''Komedija na tri sprata'', i osim komedije koja je baza filma, nude se i neki drugi žanrovi. Drama pre svega, tu imamo i elemente trilera. Komedija jeste, kažu ljudi, teška da se napravi i snimi, a naš film je dosta situaciona komedija. U našem sastavu su genijalci, i samo su doprineli da ovaj film bude ovakav. Očekujem dosta od njega! - rekla je ponosna rediteljka.

Foto: Pink.rs

Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Podsetimo, predpremijera ovog filma bila je na "Filmskim susretima'' u Nišu, a ova komedija već je dobila neke od prestižnih nagrada.

Autor: D.B.