AKTUELNO

Dugoočekivana premijera filma "Nedelja" Nemanje Ćernaića o životu Džeja Ramadanovskog održana je večeras u MTS dvorani u Beogradu.

Crvenim tepihom prošetali su glavni protagonisti serije na čelu sa Huseinom Alijevićem Husom, koji je u ovom filmu oživeo lik omiljenog muzičara, ali i Džejeve kolege.Na crveni tepih među prvima je stigla Mina Kostić sa ćerkom, a tom prilikom pokazala je i u kakvu lepoticu joj je ćerka izrasla.

Foto: Pink.rs

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na premijeri je bio i folker Baja Mali Knindža sa suprugom Dijanom, kao i njegov kolega Radiša Trajković Đani sa ženom Slađom i ćerkom Sofijom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Svetlana Ceca Ražnatović, koja je snimila pesmu “Za kraj”, pojavila se sa ćerkom Anastasijom Ražnatović. Na premijeru su pristigle i: Tea Tairović, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Sanja Vučić...

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Priča o nekom drugom vremenu

Film "Nedelja" prikazuje život Džeja Ramadanovskog, njegovih bliskih prijatelja, ali i duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka. Poznatog pevača glume ljudi koji nisu iz sveta glume - Husa i mali Alen Selimi.Jednu od zapaženih uloga u ovom ostvarenju dobio je i Marko Janketić, koji tumači lik kriminalca Isa Lera Džamba, poznatijeg kao kralj Dorćola.Uzbuđena glumačka ekipa potvrdila je nagađana da film, nastao u produkciji Telekoma Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Život ovog poznatog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Film će se od 18. januara naći na redovnom repertoaru bisokopa širom Srbije.

Autor: Pink.rs