AKTUELNO

Iskreno za naš portal, Sanja je detaljno objasnila kako je došlo do viđanja sa Anđelom Rankovićem i sprečila dalje spekulacije na ovu temu.

Vest o kojoj su brujali svi portali i koja je punila sve novinske stupce, jeste informacija da su se navodno Sanja Stanković i Anđelo Ranković ponovo pomirili.

Nakon turbuletnog završetka odnosa koji je završen još prilikom njihovog učešća u najgledanijem rijalitiju, nisu imali kontakt, iako se spekulisalo da je Anđelo preko prijatelja atraktivnoj voditeljki RED televizije poslao 'izvinjenje'.

Foto: Pink.rs

Najverniji fanovi, razotrkili su bivši ljubavni par, koji je postavio slike sa istog mesta u isto vreme, te su se nagađanja samo nizala. Tim povodom, portal Pink.rs kontaktirao je Stankovićevu, kako bi otkrila šta se krije iza famoznih fotografija i da li su navodi o pomirenju tačni.

Ne bih preterano davala na značaju ovim spekulacijama. Moja najbolja drugarica koja je više puta spominjana u mom učešću u rijalitiju, skoro je godinu dana u vezi sa njegovim drugom, tako da je neizbežno da se on i ja sretenemo kada su neka okupljanja u pitanju. Danas je dečko moje drugarice slavio rođendan i taj isti je bio na mom slavlju ako je ko primetio. Anđelo i ja nemamo nista zajedničko sem društva - izjavila je Sanja za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/@mrs_s.happy

Autor: Jovana Matić Đokić