AKTUELNO

Superfinalna žurka, nakon spektakularnog superfinala "Elite", održala se u ponedeljak uveče, te se ekipa portala Pink.rs našla na licu mesta, kako bi ispratila sva dešavanja na istoj. Odmah smo porazgovarali i sa Urošem Stanićem, koji je za naš portal otvorio dušu o odnosu sa majkom, ali i ocem.

Kako je istakao na samom početku, suze na superfinalnoj noći bile su zbog toga što je prvi put čuo svoju majku, a kako je Uroš otkrio, majka mu je rekla da je pričao istinu, ali da je ona morala da laže, zarad mira u kući.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Porazgovarao sam s mamom, prvi put sam je čuo u superfinalnoj noći posle deset meseci. Videli smo se, da, naručili smo karamel sladoled pošto to voli da jede. Rekla mi je da je morala da laže i da je morala da govori da nije istina ono što sam ja pričao, da bi sačuvala svoj mir jer živi s osobom s kojom živi. Rekla mi je da je uz mene, drago mi je što je uz mene i što se ne boji mog oca, ima hrabrosti da stane uz mene. Ja sam joj obećao da ću na sve moguće načine zaraditi novac, da ću kupiti neki manji stan i da ću je tamo odvesti i da ćemo se napokon oterasiti takve osobe - rekao je on, a onda je progovorio o ocu:

Foto: Instagram.com

Deset meseci sam slušao razne uvrede na račun moje mame, a da ona pritom nije učesnik, pokušali su da je degradiraju i omalovažavaju. Trudio sam se da odbranim čast moje majke i da se spuštam na njihov nivo. Što se tiče oca, ja ne želim sa njim da imam bilo kakvu komunikaciju. Čuo sam da je mami dao savet da me odvedu u manastir na dva tri meseca. Da, on hoće da me zatvori u manastir i ja ću se posle tog manastira preporoditi i po njemu, vratiti na pravi put. Treba da ga bude sramota, ja smatram da sam na pravom putu, ja sam takav kakav sam, sebe volim najviše na svetu. On ne želi mene da prihvati, mamu je ugnjetavao, utišavao, nije joj davao slobodu da priča ono što je istina, čak je i komšije pokušavao da preokrene ka sebi, ja te komšije ne poznajem. Tužiću njega i sve komšije i svaku osobu koja je iznela laž da sam pričao laž o svojoj porodici. Neka mi bude zahvalan što sam ćutao i što nisam pričao sve što je meni radio, mojoj mami i mojoj sestri. Ako bude nastavio da me perfidno proganja, čak je hteo i da me namami. Hteo je krišom da dođe sa mojom mamom, hvala Bogu, mama mi je javila, pa smo otkazali taj susret. Ako nastavi tako, moraću da zovem policiju i da tražim zabranu prilaska. Ne želim da budem u njegovim kandažama, da trpim nasilje i on treba da se pomiri s tim. Jako je odvratan prema meni, zato mu savest nije mirna i hoće da ispravi, meni je uništio 20 godina života. Ja nisam socijalni slučaj, ali me je tukao, maltretirao, psihički i fizički me je urnisao. Potražiću psihoterapeuta da neke stvari prebolim i zaboravim.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

O čemu je još Uroš pričao, pogledajte u video-prilogu detaljnije:

Autor: Nikola Žugić