AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić je naredno pitanje pročitala Marku Stefanoviću i Milici Veselinović.

Vas dvoje lepo izgledate kada ste jedno pored drugog, da li ste svesni da za tebe Milice nije Marko, a za tebe Marko nije Anita - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ja nikada ni mislio da je za mene Anita. Nikad se nisam ni borio za nju, družili smo se, a što se tiče Milice, izjasnio sam se - rekao je Stefanović.
Koja je razlika između Milice i Anite - pitala je Ivana.
Ponašanje i izražavanje, to za sada mogu da kažem - rekao je Marko.
Hvala gledaocu, Marko i ja se družimo stvarno stvarno. Kada mi se neko sviđa, ja ustanem za stolom i kažem, nije problem, ništa ne krijem. Izjasnila sam se za nekoga ko mi se sviđa - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam utisak da kako si rekla da ti se Marko Marković sviđa, da ti držiš do toga da ne bi ni mrtva rekla da ti se neko drugi sviđa
Ni jedno druženje ne može da se uporedi sa onim kao sa Markom M - rekla je Milica.
Marku se sviđaju atraktivne devojke, ali Milica ima nešto u sebi, tu neku patrijahalnost i da to njega najviše privlači, jer je sa svim muškarcima onako na distanci - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sad se samo družimo - dodao je Marko.
Moram da priznam da se Marku nikada nije sviđala Anita i drago mi je što vidim da mu se neka devojka sviđa. Osmeh mu govori da je ona ta. Lepi su oboje kao lutke, prelep su par, idu jedno uz drugo - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.