AKTUELNO

Opa!

U toku je radio 'Amnezija'. Vaši domaćini su Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda. Njihov naredni gost je Aneli Ahmić. Ona je pristala na razgovor sa Janjušem, pa doživela osudu cimera zbog njene dvoličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti moja bivša videla da sam došao kod tebe jutros? -rekao je Janjuš.
Ja pojma nemam da si ti došao kod mene, ja sam mislila da sam sanjala sve to, plašila sam se da me neko ne polije, pošto je Miljana nasrtala na mene, tako da me je bio strah -rekla je Aneli.
Ona je osoba koja jako malo spava u rijalitiju i kad zaspi ima lak san, svaka čast na tome što poštuje pravila, ja to nikad nisam porekao, ti si jedan fenomen. Stvarno si odgovorna osoba
Jesam fenomen čim sam ja manipulator i lažljivica kao što si pričao -dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nisi osetila moj dah jutros kad sam mirisao tvoju kosu, mislila sam da pričaš o nekom drugom. Znam da si mi rekao juče dok sam jela dabogda ti preselo, tako da ne znam odakle promena. Mislim da bi trebao posetiti psihijatra -rekla je Aneli.
Šta ćeš ti posetiti kad izađeš napolje? Moja poenta je da odemo na jedno mesto tri dana i da podnesemo papir
I šta bi bilo na tom papiru? Ti znaš da bi se mi već oko prve stvari posvađali, ti bi prvi to uradio. Meni nije zanimljivo napušavanje. Ja bih drugarski uvek sela sa tobom, ja ne želim da pravim žrtvu od sebe, ako treba idemo tamo pa da vidimo ko će se prvi posvađati -rekla je Aneli.
Samo da kažem da ste najveći foliranti u paru, nemate ni stava ni karaktera -rekao je Mića.
Folirantkinjo jedna, kakvo ti ponašanje imaš, nemoj više da si mi se požalila u životu -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š