AKTUELNO

Nije štedela reči!

U novom izdanju 'Pitam za druga' na RED televiziji, domaćini Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi, poželeli su dobrodošlicu Vesnu Vukelić Vendi, koja je poznata po svim britkom jeziku i iskrenosti koja joj je uvek na prvom mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal Brajković je na neki način obeležio prethodnu noć i žurku koja će se dugo pamtiti. Zadrugar je nakon mnogih flertovanja i dve veze, sinoć razmenio strastvene poljupce sa Anitom Stanojlović, te je Vendi žestoko prokomentarisala sva nova događanja.

Zagrevaju se oni još uvek... Meni je sve jasno, ali ne mogu da budem prorok. Taj Bilal 'za poneti' ne odaje utisak nekog mladića koji bi bio poželjan u nekom domu koji ima pedigre. Pokazao je u samom startu da je jeftin i da može da ga ima svaka žena. Da se očešao o neki Solomonov kamen mudrosti, drugačije bi pričali... Ne treba ga puno analizirati jer je jednostavan i prost. Vidi se da nema pravac i da je Bože me oprosti neka vrsta svinje... Dobar je on za rijaliti, ima istine u tome. Rijaliti je neki presek stanja i ogledalo spoljnjem svetu, te takvih Bilala ima svuda. Samo ga sada etiketiramo 'sve te Bilale'... Šta vidimo u prvom preseku stanja? Na pozornicu izlaze prvo jegtini, a oni što imaju neki pedigre, čuvaju se za neke uzvišenije udarce... Pitanje je samo da li imaju snagu da se probiju, jer mnogo ima žutokljunaca...

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ranije bilo lakše naći kvalitetnije ljude... Sada je pun džak ovih gluposti. Evo tu je neki Neca koji je prošli put sam a sad je sa bratom. Nema ličbnost da se izdigne, pušta neke otrove, ne zna šta će... Niti je orator, niti mini ciceron, izbaliran je i prazan. Grupiše se i pravi tu neku zlu krv ne bi li se snašao. Opet, takvi likovi će moći nešto da urade, ali to je opet samo udarac ispod pojasa.

Vendi je nakon Bilala okarakterisala i devojke koje su se od samog početka na bilo koji način povezivale sa njim. Takođe, progovorila je i o poljupcu sa Anitom Stanojlović.

Mnogo ima kupaca jeftine robe i to je problem. Ovo krljanje je vrlo neukusno, ipak je to neki stvar intime. Ljubljenje je intimniji trenutak, to je spajanje, kada nekome daješ neki kredibilitet, tada izlazer tvoja osećanja i misli... Govorni aparat postaje jeftin i obesmišljen tim Bilalom, jer kako se jedna istrošila na njega, tako je i druga i treća... One nemaju nikakvu težinu, on je u toj priči neki pevac i napravio je svoju teritoriju koja je prazna i nema unutrašnji sadržaj... On je sebe definisao. Mi se kao sablažnjavamo ovime, ali u spoljnjem svetu, recimo u 'krugu dvojke' gde se ja inače nikada nisam kretala, svako se sa svakim ukrstio. Silne pevačice, njihova deca, svi su međusobno bili zajedno...

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.