AKTUELNO

Nije štedela reči!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je u "Šiša baru" Mionu Jovanovović kako bi porazgovarali o gorućim temama koje su ovu nedelju tresle najgledaniji rijaliti u regionu.

Ša te je ostavio u petak, ali to nije dugo potrajalo. Šta ste razgovarali? - upitao je Darko Tanasijević.
Rekao je da prestanem da ga kanalim za stolom i da prestanem da pričam o bivšem odnosu. Ja sam rekla da ću to pokušati da ispoštujem, možda se izletim, ne obećavam ništa. Možemo da pričamo neke bajke, a ništa se nije promenilo. Ako ovako funkcionište, neće ni mesec dana pred kraj nešto da se promeni. Jutros smo opet razgovarali, rekao je da se unormalimo, a vratili smo se na razgovor nakon raskida, a on je meni rekao: "Moraš da prestaneš da me kanališ i da me hvališ i budeš uz mene". Ja se slažem, ali ja iskreno pričam svoje mišljenje. On smatra kanaljenjem ako ja kažem svoje mišljenje - govorila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je ukanalio priznanjem da ste mesecima intimni? - dodao je voditelj.
On je moj dečko i pola godine smo u vezi, nije to ništa za kanaljenje. Nije on neko sa kim sam bila na noć, pa je ustao i hvalio se. Mene je povredilo jer je rekao, a nije razmišljao o meni... Hteo je da se pohvali, da me povredi, ne znam više ni šta mu je bilo u glavi. Meni je to zbog roditelja, suludo je da se priča i ne sviđa mi se da komentarišem... Mene je sramota i blam da pričam o tome. Mislila sam da je on iskren, a prema meni je ispao lažov. Neke stvari jesam prećutala, ali ako meni priča, neka i on ćuti... Stalno mi priča da sam lažov i lepo on mene čašćava - objašnjavala je Jovanovićeva, a onda otkrila zašto je rekla da je reper od nje napravio dr*lju:
Mnogo je je iznerviralo njegovo ponašanje, to nikad nisam videla kao u petak. Hteo je da kaže da sam lakog morala, iako kaže da nije to mislio.

Foto: TV Pink Printscreen

Suštinski problem je što on smatra da si se prala od s*ksa sa njim zbog Stanislava. On je u vezi sa tobom, a smatra da patiš za bivšim dečkom i voliš ga - rekao je Darko.
To mi je jezivo. Ja ne znam da li će on to ikad da skapira. Znam da ja ne razmislim pre nego što nešto kažem, ovde se hvata za svaku reč i ja ostavljam prostor, ali to nije tako. Zvučim blago, ali nemam nameru da ga vređam, niti da se mirim. Više puta sam rekla da je završena priča i da to nije osoba kakvu sam ja zamišljala. Ja sam Ša uporedila sa Stanislavom samo da bih ga povredila. Stanislav nije za mene ono što sam zamišljala - govorila je Miona.
Kako objašljavaš što tvoja majka vidi ljubav i ona okači sliku drona? - pitao je Darko.
Nikad ona nije slušala da se žalim, verovatno između dva zla bira manje i tamo vidi ljubav. Tamo je verovatno sve belo, a ovde je sve crno - poručila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.