AKTUELNO

Stara ljubav zaborava nema?!

Spektakularna Zadrugovizija, protekle noći, osim što je oborila sve rekorde gledanosti i oduševila naciju, donela je mnoge sukobe, varnice, nikad viđena izdanja zadrugara ali i 'pogrejavanje' novih ljubavi.

Jedna od situacija o kojoj bruje domaći mediji, bila je izjava jedne od članica stručnog žirija, pobednice Zadruge 6, Ive Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je tokom komentarisanja nastupa, pogledala u telefon i obratila se Sanji Stanković, ne sluteći da će to neko da primeti.

Znaš ko me gleda? Karić! Kaže da me gleda! Je l' možeš da veruješ? Evo, gleda mi storije i šalje kako umire od smeha i srce, evo piše mi - istakla je bivša zadrugarka sa osmehom na licu, misleći da se ništa ne čuje.

Iva je ubrzo rekla da se šali i promenila temu, te do danas nismo bili sigurni u istinitost ove izjave.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim povodom, portal Pink.rs, kontaktirao je Grgurićevu, kako bi odgonetnula misteriju i priznala da li se zaista dopisivala sa bivšim dečkom, Stefanom Karićem.

Sve što sam rekla je istina, ne bih se šalila sa tim. Poslao je srca, ja sam to pokazala Sanji i onda je on napisao: 'hahahahah'. Nisam znala da će se to čuti ili snimiti - izjavila je Iva pa dodala:
Čekaj da pogledam, da ne bude da nešto lažem... Poslao mi je fotografiju televizora, kako gleda mene i napisao: 'ahaha'. Moja slika na televizoru, taj kadar, da shvatim da me gleda. Ipak nije poslao srca! Sad vidim! Možda je samo hteo da mi pokaže da prati Zadrugoviziju i da gleda mene, onako bez ikakve potrebe, ali ko zna šta je njemu u glavi. Sad je slobodan pa može da radi šta hoće. Do sada nismo imali komunikaciju... - zaključila je za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Jovana Matić Đokić