AKTUELNO

Ovako je sve počelo!

Ni mesec dana nije prošlo od početka nove sezone najgledanijeg rijalitija, a nove ljubavi, razmenjivanje partnera i borbe oko devojaka su uveliko u toku.

Ljubavni trio koji je zainteresovao domaću javnost u prethodnim danima jeste Bilal Brajković, Danijel Višić i Sandra Bakša.

Foto: UNSPLASH.COM, PINK.RS/A. NIKOLIĆ, N. ŽUGIĆ

Sandra Bakša i Danijel Višić su jedan od prvih zvaničnih parova šeste sezone, kako bi nešto kasnije priznali da su vezu započeli nešto pre ulaska u Belu kuću, ali ubrzo i opovrgli svoje tvrdnje.

Bilal Brajković je nakon njihovog raskida 'upao' u priču, ali svima se čini potpuno 'slučajno'. Bakša i Bilal su stupili ubrzo u odnos, te nisu krili emocije od svojih cimera ali ni od publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs, posetila je zadrugare u karantinu i evo kako je izgledao mali sukob cimera, koji su se ni manje ni više 'sporačkali' ni manje ni više nego zbog Sandre Bakše. U nastavku teksta pogledajte dijalog i prepiranje ova dva zadrugara oko devojke koja im je prirasla za srce.

Foto: Pink.rs

Bakša je zanimljiva devojka, znamo se i pre Zadruge. Družili smo se, ali videćemo sve, upoznaćemo se. Unutra je zatvoren prostor, sve će se videti. Simpatična je, moj tip devojke - rekao je Višić.
Sad sam veoma tužan, srce mi se kida... Čak bih mogao da naudim sebi ako ne završim sa Sandrom - našalio se Bilal.
Borićemo se - nasmejao se Danijel.

Foto: Pink.rs

Meni je Bakša sve... Prvo ćemo Danijel da vidimo šta i kako... Borićemo se. Šalu na stranu, nemam ja šta sa njim da se dogovaram... Video sam da je Bakša udružena sa onom Anđelom... Ona je izjavila da ja gledam žene kao objekat, a to nije istina. Na Bakšu ne gledam kao objekat - ubacio se Brajković.
Po čemu je Sandra posebna? - pitala je novinarka.
Ni po čemu, možda je baš zato zanimljiva - nasmejao se Bilal.
Iskren je prijatelj, dobra je - započeo je Danijel.
Zna skuvati jaja, a ne samo ih u usta staviti - našalio se Bilal.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.