AKTUELNO

Skandalozno!

Kao bomba odjeknula je vest da je Đ. M. (26) uhapšen zbog osnovanih sumnji da je ubio svoju rođenu majku, a na isti dan je pravio haos po beogrdaskim ulicama, što je zabeleženo i video snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, Đ. M. je maltretirao i zaleteo se na mladu studentkinju bezbenosti Anu Milovjević (24), inače ćerku poznatog plastičnog hirurga Dragana Milivojevića kod Ruzveltove ulice. 

Foto: Instagram.com

Juce oko 14:30 časova desio se napad u Ruzveltovoj ulici u Beogradu. Mladić Đ.M. (26) zaleteo se svom silinom i skočio na motoristkinju Anu Milivojević (24) koja je bila u tom trenutku na semaforu. Marić je oborio i nju i motor pa nastavio par sekundi da leži, dok devojka nije uspela da se oslobodi. Iznenada je počeo da beži, na šta je ona skočila da ga sustigne i spreči da pobegne sa mesta napada, dok nije došla policija. Napadač nije bio pri zdravoj svesti kada je došla policija, u par navrata je pokušao da pobegne, a na ispitivanja policije zašto je to uradio, nije umeo da objasni - pričao je nepovezano. Odveden je u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević", gde su rekli da pacijent nije za njihovu ustanovu, te je ponovo vraćen u policijsku stanicu.

Foto: Instagram.com

Kako se saznajemo, devojka privednog, M. V. takođe je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponaša, da je čak bio poslat na lečenje bipolarnog poremećaja u Bijeljini. Ona je izjavila da je zabrinuta i za njegovu majku, koja se već par dana nikome ne javlja. Nakon što je njegov otac M. M. koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2:30 časova, otvorio je vrata i zatekao mrtvu ženu sa povredama glave. Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.Ova priča je mogla šokantno da se završi da mlada bajkerka nije uspela da obuzda bivšeg rukometaša i bodibildera. Ana Milojević, ćerka poznatog beogradskog plastičnog hirurga, a nakog ovog incidenta sprovedena je u Urgentni centar Srbije zbog povreda glave, ledja i kuka prilikom udarca napadača.

Foto: Instagram.com

Autor: J. M. Đ.