AKTUELNO

Trač partija!

Slađa Lazić i Milica Veselinović sedele su pored bazena i pričale o Marku Markoviću i Aniti Stanojlović.

Ona je juče napravila haos i histeriju. Ja bih se distancirala zbog devojke jer ne bih bila ja razlog svađa. Korektno za stolom ako moramo da komuniciramo. Ja neću da budem razlog svađa
Ako je izabravo prvu, drugu ili treću, a ti to nisi, onda je to znak da neće ni komunikaciju - dodala je Slađa.
Previše mu se pravi pritisak za stolom - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Provalila sam po njenom ponašanju, ne mora stalno da mi prilazi i skenira me. Ja ako hoću da budem sa Markom, biću, a ne mala Anita koja ne naskače na njegov krevet i samo što ne kaže: "Daj molim te, ajde uživo". Svideo mi se njegov izbor za vas što je naveo, a ne sviđa mi se ova Ana, ali sam videla da tako skače za svakog. Meni je jedan dačko ovde preneo da ja nisam Markov pita. On je mene pitao što me nema tamo u izolaciji, a ja sam rekla da nije lepo da se priča ko je čiji tip jer ja nisam riba sa lagera. Rekao mi je: "Molim?! Rekao sam ti da nikog ne slušaš". Ja nisam ništa uradila, osim što sam onda sela. Ne može on da kaže da nisam njegov tip, jer na šta to liči? Ona posle ide ubeđivanje da sam ja luda i da sam grom. Sve sve zna... Anitu sam provalila u staru, od starta je nisam gotivila i ona to zna. Ja njoj kažem: "Devojko, nisi normalna". To je moje mišljenje, možda se promeni - govorila je Lazićeva.
Ti si obukla ono crno za spavanje, ona odmah otišla da se skine i obukla bros i šorts - rekla je Milica.
Ja sam se predstavila kao divlja i gola, da se odmah razumemo. Ja se tako oblačim. Ona se istripovala kad je Marko rekao: "Ju Slađo, kakav je to triko?". Ona se zacopala i zaljubila dete. Dečko je otišao da šeta sa drugaricom, a garatnujem da će samo sa njom da bude. Da li je realno da ona kaže da bi bila sutra sa njim, a da se on ne povuče? - nastavila je Lazićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.