AKTUELNO

Nisu štedeli reči!

Kako je Ivan Nešković, u svom stilu, odbrusio Valentini Stanković zbog toga što ga je osudila za prevaru, Stankovićeva je odmah spustila loptu, te je osula paljbu po Sofiji Uni, njegovoj bivšoj devojci, zajedno sa njom.

Da je ona normalna, ona bi u dva braka imala decu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

12 godina je bila u braku i nema decu - začudila se Valentina.
Meni su, pre nego što sam ušla, rekli da se okanem tebe, jer si manipulator i da je**š starije - nastavila je Valentina.
Pa sve su one starije od mene - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mada, ja sam njima rekla da ću ja da vrtim - rekla je Valentina.
Ne znam kakva je to manipulacija ženama. Ja lepo kažem sedi ovde, ona sedne, mi se poje**mo, ona kaže da sam je iskoristio - rekao je Ivan.
To ja ne volim, ako si pristala, onda si prihvatila. Imala sam mnogo takvih situacija, dođe mi drugarica i kaže mi tako nešto - rekla je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakav je to problem, ako sa nekim ne ide, dožeš i kažeš. Šta imaš ti da pljuješ po meni? Ja mogu u telefon da uđem i lepo listu poruka...Ja imam korist od toga što ću da budem fin prema njoj na drugoj strani. Ona meni kaže, pre nego što sam je blokirao, uzastopno mi je pisala da je strah da je ja ne napravim ponovo budalom, da neće moći da gleda ako sam ja ovde sa nekom drugom. Ja nisam bio sa njom što sam želeo, nego sam terao inat - rekao je Ivan.
Jao ti si strelac, oni ne umeju sa ženama. Kontaš, ne umete. Ma*š, nemoj da te ščepam, da te rastrgam kao sve tvoje starije - rekla je Valentina.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga