AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, naredno pitanje postavio je Nenadu Laziću Neci.

Zbog čega se postavljaš da si iznad Cvete, a ti si bio prvi njen fan i uhodio si je - pitao je Darko.
Zbog toga što me je povredilo to što je ona rekla, a da me nije upoznala i donosi zaključke pre svega toga. Ja samo vraćam, nikada ne vređam prvi - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da si zreliji od prethodne sezone gde smo te videli. Znaš koliko si hejta, nažalost, dobio zbog fizičkog izgleda. Da li se na hejt odgovara hejtom? Da li je džentlmenski da nazivate devojku svinjom i da ćete od nje da pravite čvarke? - pitao je Darko.
Juče, kada je pušten taj snimak, kada je rekao to Peca za nju, čulo se da sam rekao Peci da ne treba to da priča. Da sam imao nešto protiv nje, ne bih je ni zapratio - rekao je Neca.
Kao što je Cveta rekla da sam moron, ispala je šala, eto i moje je šala. Cveta je moj tip, legendica je. Ne smatram sebe debelim toliko, možda jesam roštiljdžija. Juče je plakala sa Necom, meni su suze išle - rekao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde si ti čuo da si moron? Meni nisu rekli da si ti rekao da sam svinja, nego sam čula snimak - rekla je Cveta.
Mislim da je Cveta svesna sebe i da odlično nosi svoju kilažu - rekao je Peca.
Je l' si se izvinio - pitala je Cveta.
Ne - rekao je Peca.
Tvoj brat jeste u tvoje ime, šta ti to govori - ubacila se Cveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da niko ne zaslužuje moje izvinjenje - rekao je Peca.
Ponoviću da je šaljivno bilo komentarisanje Nece i Pece, a kada sam shvatila da oni nisu to shvatili kao šalu, ja sam se izvinila. Drugo je kada ti na komično izlaganje, uzvratiš onako - rekla je Cveta.
Da li sad svako ko se posvađa sa Pecom treba da kaže: "Ti si debela, ćuti". Apsurdno je da tvoj brat koji je doživljavao, nažalost, linč zbog svog fizičkog izlgeda, a sada on vređa - pitao je Darko.
Ja sam napravio foricu, nije bio hejt - rekao je Peca.
Neco, kako reaguješ na priče zadrugara, to govore Ivan Marinković, Rodni, da si ti jako sujetan i da si pokazao ljubomoru na svog brata - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Peca jeste neko ko je ozbiljniji od mene, ko zastupa neke druge vrednosti i da nije napravio budalu od sebe, kao ja. Ne, nisam ljubomoran, naravno. Ja njega ne sputavam, nego znam kakav je on tip. Njega je jako nerviralo to kakve Sofija Una odgovore daje, jer je izrazio simpatije prema njoj. Drago mi je što je bolje prihvačen od mene. Da li osećam sujetu? Ne. Svaki njegov uspeh je i moj uspeh - rekao je Neca.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga