AKTUELNO

Digla se kuća na noge!

Naredni prilog koji je prikazan u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Nenada Lazića Nece, Predraga Lazića Pece i Sanje Grujić. Peca i Neca su opleli po Super Cveti.

Cveta je pravo ime za svinju - rekao je Peca.

Oni su bili ogorčeni jer su tokom sinoćnje emisije saznali kako se ona šali na njihov račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njih komentarisala sinoć u klipu, moje je bilo šaljivo. Ja ih nisam u svom klipu vređala na konto izgleda, bilo je šaljivog karaktera. Neosporivo je da sam ja debela - rekla je Cveta.
Ovo se desilo posle onog snimka od sinoć, rekao sam joj "Ako sam ja roštiljdžija, onda ti imaš ime kao Svinja" - pravdao se Peca.
Ona nas pominje, a mi ne znamo ni ko je ona - dodao je Neca.
Izvini, zapratio si me ne Instagramu pre ulaska, prišao mi i rekao da sam carica. Pošto ne znaš ko sam ja, ja sam poslala svima kad si me zapratio. Ti si meni pojava, smešan kao bioskop, gledala sam tvoje klipove iz "Zadruge 4". Razumi, nisam zlonamerna. 15 puta si spomenuo da ne znaš ko sam ja, a ti si mene zapratio na Instagramu. I gde je okej da se vređa neko na osnovu fizičkog izgleda? - skočila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti si njih. Mene neko da nazove roštildžijom, da priča da sam moron, šta da kažem: "Hvala, gospođice"? Nećemo dozvoliti. Ona njima da su roštiljdžije, oni njoj da je krmača. Nek prihvati šalu na svoj račun, ako se šali na tuđ račun - ustala je Sanja Grujić.
Ovo nije šala, ovo je vređanje, moje je šala - rekla je Super Cveta.
Akcija na reakciju. To što smo vam Peca i ja sprdnja, što svako misli da može da se šali na naš račun, ne može! Ne možete Peci i meni da budete do kolena! - zaurlao je Neca.
Samo ti pričaš, mogu li ja nešto da kažem? Meni ne smeta to što Cveta priča, ja imam samopouzdanje, znam ko sam i šta sam. Neca nema samopouzdanje i mora da radi na tome. A pošto Neca nema, izgleda da ga nemam ni ja. Ne znam zašto mene ljudi smatraju sprdnjom... - pobesneo je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se ti sada ograđuješ od brata rođenog? - pitala je Ivana.
Peco, Peco, Peco - skandirali su zadrugari.
Mi smo došli ovde da se pokažemo svako za sebe. Treba da me pusti malo, ne mogu da dođem do izražaja - dodao je Peca.
Ne damo, Pecu! Ne damo, Pecu! - nastavili su da skandiraju zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca bi trebalo samo malo manje da se uzbuđuje, pali se odmah - rekao je Peca.
Ja sam došao ovde da zaradim novac, zanima me samo moj brat, ne zanima me šta misle ostali zadrugari - poručio je Neca.
Sad pokazuješ nestabilnost - dobacio je Ivan Marinković.
Glupo je da od braće pravimo konkurenciju. Neca je dobar drug, sasluša te, dobar je čovek, deli hranu... Neko bi poslednji zalogaj uzeo iz usta. Što ste napali Necu sad? - skočila je Tijana Jovović.

Foto: TV Pink Printscreen

Peca je normalan, okej, snašao se bolje od Nece, svi se druže sa njim, a on ga ućutkava. Pusti ga, ima pravo da se zaljubi, da se druži - rekao je Miki.
On je ovde ušao sa ciljem, cilj je najbitniji - dodao je Neca.
Šalu na stranu, Peca sve vreme smiruje situaciju. Neca treba da sluša Pecu, a ne obratno - dodao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nenad Neca Lazić

#Predrag Peca Lazić

#Super Cveta