AKTUELNO

Otvorene karte!

U toku je emisija "Narod pita".Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Stefana Karića i Marka Đedovića. Usledilo je naredno uključenje.

Dobro veče, sa kim razgovaramo - upitala je Ivana.
Ovde Danijela, pozdrav za Stefana i Đedovića. Marko, šta imaš da kažeš na to što je Dalila imala da kaže za tebe - upitala je gledateljka.
Reklao sam da su za mene scve te priče smešne. Ja sam bio sa njom u vrlo korektnim odnosima sa njom. Ona je nekada umela da bude draga, nerkada odvratna, sada mi je samo odvratna - rekao je Marko.
Ona je za tebe rekla da si kvaran, da samo činiš zlo - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Te budalaštine i pričanje o kadru nekih podrumaša me ne zanima. Ovo nije moje prvo učešće. Jedna je isto tako govorila da je kraljica rijalitija, a sada je nema ni na mapi. Ona je meni 16. oktobra kada sam ušao rekla da je zaljubljena u Filipa, mene je prizivala u svemu tome - rekao je Marko.
Ona je rekla da ti ne bi ušao da nije bilo nje - kazala je gledateljka.
Jeste, ona je meni onda pomogla oko svega što sam do sada uradio u životu, ako je tako. Svima je ona učina dobro, verujem da je i Dejanu učinila veliko dobro. To su te njene budalaštine, kaže da je svima sada dobro. Nije na početku radila ništa dobro - rekao je Marko.
Zašto nju niko ne želi da prihvati za snajku - rekakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U tri različite drtžave je niko nije prihvatio, to dovoljno govori - kazao je Marko.
Kakvo je tvoje mišljenje o Mensuru, a kakvo o Dejanu i Dalilii - upitala je gledateljka.
Samo smo se čuli, ništa više. Glupo je ispalo, jako. Šta da se radi, to je sve život. A o dejanu sam imao jedno mišljenje, na pola rijalitija drugo, a na kraju treće. Jednostavno imam lepo mišljenjhe, neke stvari mi se sviđaju koje je radio, neke ne - rekao je Stefan.
Stefane, često je tema bila odnos tebe i Mensura, d ali je problerm počeo kada je počelo da se priča da je tvoj otac uzeo novac od Mensurove podrške - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu samo zameram jer on nije stao u odbranu mog oca. On se plaši da oddgovori svojim fanovima, to je moje lično mišljenje. Nismo seli da popričamo, ispalo je kako je ispalo - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.