AKTUELNO

Ništa je više ne čudi!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević je ove večeri ugostio bivše prijatelje Dejana Dragojevića i Sandru Rešić

Naime, kako je Dragojević kasnio u emisiju, on se u toku svog izlaganja u više navrata smejao zbog odnosa sa Sandrom, te ju je Tanasijević upitao kako na to reaguje.

Čula si prvi deo Dejanovog obraćanja, čini mi se da si malo zbunjena, iznenađena - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa nisam, ja generalno očekujem od Dejana sve. Ja nisam došla ovde da se raspravljam, ne znam ko je to pomenuo. Ne pada mi napamet da se raspravljam, mogu da pričam o svemu što se desilo...On uporno pominje, rekao je: "Je l' treba da se zahvaljujem čitav život". Ja mislim da nisam nikada u životu izgovorila, niti očekivala da se meni neko zahvali ili kako on meni nije zahvalan. Rekla sam da nemam nikakav problem sa prekidom prijateljstva i prosto ne želi da ja budem neka spona. Tako da, prekid drugarstva, sa tim nemam problem. Kada se pomirio sa Dalilom, nisam teatralisala, zagrlili smo se i rekli: "To je to". Onda, kada je drugi put to uradio na način na koji je to uradio, ja sam se osećala kako sam se osećala. Da li sam ja folirant ili ne, evo kažem svima, za sve druge mogu da budem folirant, osim za Dejana Dragojevića. To je jedino što me je zabolelo, ali me više ne boli. Navikneš se da sedneš preko puta čoveka sa kojim ne razgovaraš - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.