AKTUELNO

Novi skandal veka?

Kako je Pink.rs ekskluzivno saznao i pisao o mladoj muzičkoj zvezdi, Elena Kitić, koja je prevarila bivšeg zadrugara i doskorašnjeg dečka Frana Pujasa, dok je on boravio u "Zadruzi 5". Naime, ćerka Mileta Kitića je to uradila sa reperom Miksom Vujićem, bivšim dečkom svoje najbolje drugarice Lee Davogić, koja je u javnosti poznatija pod svojim umetničkim imenom, Blair Lea.

Foto: INSTAGRAM.COM/ELENAKITIC, BLAIRLEA, MIXAVUJIC, PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ, PIXABAY.COM

Nakon što se Fran oglasio za naš portal i kratko poručio da je sve znao, ali kako nije hteo previše da komentariše nove detalje, pozvali smo Marka Đedovića, koji je takođe i više nego upućen u celu situaciji, koja ozbiljno preti da postane novi skandal veka.

Ja otkako sam izašao iz "Zadruge 5" se osećam kao da sam ušao u neki drugi rijaliti, počevši od Maje, Subotićke i Pece do Frana, Elene, tog nekog di-džeja i njegove devojke, koja je uz sve to i Elenina drugarica, a sad suparnica. Opasan je to razvojni put. Čudno je čak i za nekog koga nazivaju rijaliti magom, to jest mene - priča Đedović kroz smeh, pa nastavlja:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Prevare, preljube, obmane i slično... Evo, vodim ih sve zajedno na razgovor za ulazak u "Zadrugu 6", obećavam. Sve čari ovozemaljskog pakla, ukratko. Još jednom li čujem i jedan ružan komentar od strane "estrade" o rijalitiju, lično ću im odgovoriti i to vrlo rado - sada sam ozbiljan. Gore stvari ljudi rade sa strane, a snebivaju se lažno na ljude iz rijalitija, evo slučaja, ako ništa drugo - zaključuje Marko za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Popović, Instagram Printscreen/mixavujic

Autor: P.R.