AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću nakon izlaganja Dejana Dragojevića u poslednjem "Pretresu nedelje" u "Zadruzi 5".

Kariću, rekao si da ti nije jasno kako Dejan može da kaže da će se Dalila uvek vraćati Filipu - pitao je Milan.
Pitao sam ga na radiju da li je sebe prepoznao u nekim Filipovim reakcija. Tako dobro zna Dalilu, šta ona priča i kako se on vraća. Ta rečenica mi je uvek ostala u mozgu. Smatram da je sebe video u tim situacijama. Mislim da ne treba da kaže da svako ko misli da mogu on i Dalila da se pomire, da im misli najgore u životu. Ja sam bio taj koji se svađao sa svima koji su pričali da ćeš se pomiriti sa Dalilom, pre nego što si se prvi put pomirio. A ti si nakon toga ušao u taj odnos. Treba da budeš svestan šta si dozvolio ljudima da mogu da pomisle - pričao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da taj moj postupak daje za pravo, ali to je bilo pre par meseci. Sad ko to potencira na kvarno, za te ljude to kažem - rekao je Dejan.
Ne znam ko odavde od nas to misli, to je mislila Dia. Ja smatram da ne postoji ta mogućnost. VIdelo se da je restartovan. Za mene je on pobednik, ne gubitni - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.