AKTUELNO

Evo i zbog čega!

Miki Đuričić i Mensur Ajdarpašić su dobili reč da prokomentarišu uspomene Stefana Karića, nakon čega je i on dao svoj sud.

Meni je ovo sve lepo. Drago mi je što uživa u pravom glamuru, sam ga plaća, a ne kao neke na Instagramu, sve skupo, a ne zna se ko plaća. On ima tatu. Meni drago, vidim da je dečko veseo, uživa u životu, živi lep život normalan. Stvarno si imao mnogo žena, nisam znao da si imao toliko u rijalitiju... Neka, svaka čast, čestitam. Uspešan mlad momak, super - rekao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Do sad najlepše uspomene, smatram da će biti jedne od najlepših. Karakteristični su mi momenti sa devojkom sa kojom je bio, koja je preminula. Odnos sa Jovanom nisam toliko pratio, ali se baš videlo da su zaljubljeni kad su bili kod mene. Video sam tu i Osmana, Kristinu, baku, pozdravljam ih sve, zahvaljujem im se - rekao je Mensur Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo neke ljubavne situacije koje sam imao ovde i u spoljnom svetu, ta veza neka po kojoj će me ljudi pamtiti. Ne želim da pričam puno o tome. Kad vidim šta je Jovana preživela sa mnom, ne mogu da verujem. Nikad nisam gledao svoje klipove. Neverovatno koliko se borila za našu ljubav. I ja, ali ona više. Ne dozvoljavam više sebi da mi se dešavaju stvari kao prošlih sezona. Koga god sam ovde savetovao i pričao, pričao sam iz svog nekog iskustva - rekao je Stefan.
Da li se sećaš kad ste Ivana i ti sedili tu, niko nije mogao da vam dokaže da nećete biti zajedno, a vi raskinuli par dana posle toga - dodao je Milan.
Da, to su bili helikopteri, ovo ono, i mi smo se svađali, mirili, poklopili u dosta stvari, ali takva je sudbina, brzo smo se razišli zbog nekih naših razloga, ali šta je tu je. Na moju sadašnju sreću, a i neka bude njenu - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve bivše su ti voditeljke, a i sadašnja - našalio se Milošević.
Da, uspešne su, ni zbog jedne se ne kajem. Ni sa jednom nisam u nekim lošim odnosima, ima poštovanja. Izvinjavam se Jovani zbog svega što sam joj priredio. Volim te najviše na svetu, izdržali smo i ovo - govorio je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.