AKTUELNO

Podeljena mišljenja!

U toku je emisija "Finalna ispadanja". Nakon odgledanog priloga o Milani Šarac, Marijani Zonjić i Nikoli Grujiću, bivši zadrugari u studiju su komentarisali njihov odnos.

Gruja laže. Mima se celu nedelju družila sa nama, pravili smo palačinke. Ona je druga osoba, a on se ponaša kao psihopata, samo joj nabija glavu u ćošak. On je danas pričao drugu priču i rekao da mi je više stao do Marijane, nego do Mime. Mislim da se zaljubio u Zonjićevu - pričao je Luks.
Ja mislim da nije - dodala je Nevena.
Marijana dobro izgleda, ima rame za plakanje i na sminku se njoj pravda, umesot Mimi. Mima nije glupa, samo je ušla u tu vezu gde je potčinjena strana. Drugo je kad ona pukne. Nevena, što braniš Gruju? - nastavio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ti braniš Mimu? Ja sam samo relana - uzvratila je Nevena.
Gruja je psihopata koji je proganja i ne da joj da diše. On nju non stop nabija u ćoškove, davi je i prati. Mima je drugačija osoba kad nije u vezi. Gruja je davi kao zmija žabu. Ja sma liberalan, ne mogu nikog da čuvam. Ja sam rekla neka Dia odvede pet Careva, ja sam dokazao da mi MC Aleks ne znači ništa. Meni je to smešno i ne ulazim u rasprave - pričao je Sale.
Odnos MC Aleks i Matore? - pitala je Dušica.
Kad smo gledali uspomene, tu je bilo svašta. Ja ne verujem da Jovana laže, ona je iskrena. Ne bi mogao niko onako da se folira. Ja nju mnoog poštujem i cenim. MC Aleks se sama prevarila. Matora je muvala i Sanju, ona je rekla da nije iz tog fazona. Ne ide mi u glavu da MC Aleks ljubomoriše na Marijanu, ako joj nije stalo. MC Aleks je toliko patrijahalna kad je rekla da je sa 17 godina bila sa čovekom koji ima 40 - komentarisao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je upitala bivše zadrugare ko je za njih pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija.

Mensur. On se daje na dlanu.... On i Stefan Karić. Stefan je pokazao stav i da je darežljiv, sviđa mi se njegovo učešće. Oni su moji favoriti. Po težini i ko je izneo mnoge stvari, to je Dejan - rekla je Nevena.
Ja sam rekla Irma, a ako ne Irma onda Mensur - odgovorila je Irma.
Zaboravili smo na Mikija, on za mene treba da bude pobednik - dodala je Mina.
Ja sma za Dejana od samog početka, a pogotovo kad sam ga upoznala i videla kakva je osoba. Neko ko se tako nosi sa svim situacijama, malo ko bi izdržao i još se upustio u novu ljubav i lepo plovi - istakla je Ana.
Miki posle 10 godina rijalitija to zaslužuje, ali pristrasan sam prema Kariću - dodao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.