AKTUELNO

Drama se nastavlja - mišljenja su podeljena

Pesma "Provereno" koja se našla na albumu Milice Pavlović u rekordnom roku postala je veliki hit. Nekoliko dana kasnije, pojavio se demo snimak iste pesme koju izvodi Ana Nikolić.

Foto: Printscreen YouTube/Senorita Music, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Problem i ovaj "estradni rat" razbuktao se kada je Ana na jednom nastupu ovu pesmu predstavila kao svoju.

Milica je oštro reagovala i najavila tužbu, a po svemu sudeći ovaj sukob izgleda kao da se nikada neće završiti. One i dalje upućuju jedna drugoj neprijatne reči i nastavljaju da se provociraju međusobno, piše portam Novosti magazin.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome Milica u toku izvođenja pomenute pesme, provocira Anu, rečima: "Evo je Ana Nikolić levo". Sada se pojavio i snimak sa Aninog nastupa u Novom Sadu.

Foto: TV Pink Printscreen, PROMO

Ana Nikolić je na svom nastupu počela da peva Miličinu verziju pesme, međutim nije znala reči pa je to zvučalo kao da peva neku dečiju pesmicu.

- Svaki mu je novi dan emotivno polupan... Tarararira... - pevala je Ana, a onda dodala:

- Zar ja najbolja od svih da kradem pesmu!? Ne znam zašto ljudi to pišu? Ali, ja dobro igram tu ulogu... I dalje sam slaba na konjak.. I vodku - rekla je Ana.

Njeni fanovi su bili oduševljeni ovim izjavama i pružali su joj ogromnu podršku.

Ana je na svom Instagram profilu okačila svoju sliku sa nastupa, a u opisu slike je pisalo "PROVERENO the best".

Ovo je izazvalo brojne pozitivne i negativne komentare, a javnost je veoma podeljena kada je u pitanju ova tema. Odluku o tome ko je u pravu doneće sud, a do tada ne deluje kao da će provokacije prestati.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.M.