AKTUELNO

Otvorila karte!

U toku je emisija "Finalna izbacivanja". Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u studiju sa Nevenom Savić, koja je zauzeča 25. mesto u "Zadruzi 5", ali i sa bivšim zadrugarkama Minom Vrbaški, Anom Jovanović i Dijom Kostić.

Naokn odgledanog priloga o Viktoriji Mitrović i Lazaru Čoliću Zoli, gde su bili na korak do poljupca, Dušica je odmah tražila komentar od Nevene.

Mučno je. Ne mislim da me je povredilo, gledala sam ovo i uživo. Slušam kako on priča, isto kao meni. Meni je to smešno. Rekao je da prema meni nije imao emocije, sad se setio da ga nisam dovoljmo odradila. Nije mi ništa posebno obećavao, osim da ćemo ići kod njegovih. Mene je njegova majka podržavala, ali ne može ona da odlučuje u njegovo ime. Viktorija na ovom sninku izgleda kao kad sedi sa Markom, a on kao da sedi sa Irmom - pričačla se Nevena.
Možda mu je sa tobom falilo haosa? - pitala je voditeljka.
Navikao na Milju, gledao Viktoriju, pa mu je možda stvarno nedostajao haos - ubacila se Mina.
Možda sam ja bila previše dosadna - dodala je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Unutra su ljudi kao hijene, čim sam se povlačila oni me još više gaze. Možda to ima neke veze što sam imala teške situacija u životu, pa se ja povlačim. Kad je bio izbor za najlepšu zadrugari su podigli sve devojke, osim mene i još jedna devojka, pa sam pomislila da li je moguće da sam ja toliko ružna? Ušla sam kao neko ko je smatrao za sebe da je atraktivan. Unutra su mi ubili samopouzdanje, skroz sam se promenila - otkrila je Savićeva.
Ja nikad nisam imala samopouzdanje, terala sam sebe. Pričala sam da sam najlepša, a o sebi imam najgore mišljenje. Mateja me je terao da se gledam u ogledalo, pa sam samo potonula i pomislila da sam najgora žena na svetu - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.