AKTUELNO

Stavila sve karte na sto!

Jovana Tomić Matora bila je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića. Njih dvoje su na samom početku razgovora komentarisali provokacije koje joj upućuje MC Aleks.

Problem je što sam ja paljevina. Ona tačno zna kako mene da isprovocira. Veruj mi da ja imam utisak kao da mi se sveti. Ja sam juče sedela sa malom Anom i pričala joj kako sam želela da iznenadim MC Aleks, stvarno nema muvanja. Danas mi kaže Aleks Dekijeva, pošto me sprdaju, pitaju da li sam primetila da je MC Aleks ljubomorna na Anu. Kaže da sad ima utisak da ona mene voli. Ja to znam. Ona prolazi i meni daje tanjir, ja to stvarno nisam očekivala. Oprala sam i dala sad Neveni - govorila je ona na samom početku.
Bile su ljubomorna scene, sad dobijaš potvrdu od drugih zadrugara. Je l' ti to nešto govori? - upitao je Darko Tanasijević.
Mislim da joj je krivo. Kad smo pričale na travi rekla mi je da prekinemo komunikaciju, jer je to jedini način da se iskupi roditeljima. Rekla mi je da sam sebična i da je ne razumem. Mislim da mi se zato sveti. Ima milion scena, pogotovo kad su bile lisice. Tad smo se najvipe svađale, spavale zajedno i držale se za ruke. Tad sma bila najspokojnija i najmirnija. Mogla je oko mene da bude svađa i freka, Dalila napravi haos, a ona me samo uhvati za ruku, kao da imaš nekog da je tu. Mislim da kad prođe "Narod pita", da će se desiti za godinu, dve ili tri kad vidi MC Aleks da će me proći to. Ovde me vuče da je gledam, danas sam i pitala Nevenu da li žele da jedu - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je Sandra Rešić odlepila za Anđelom? - pitao je voditelj.
Danas me je povukla i rekla da ne pričam stvari koje priča sa njom. Ja sam svedok nekih stvari. Prvo sviđanje kad je bilo pre Dalile, ja razumem, jer je ona imala nešto sa Anđelom. On je meni pričao neke stvari, ali ja nisam znala da priča za Dalilu. Rešićka zato nema poverenje u njega. Mislim da je Anđelo shvatio kakvu devojkuje izgubio - rekla je Jovana.
Ako se bude borio napolju da li će da popusti? - dodao je Darko Tanasijević.
Da. Rekla sam joj da prihvati udvaranje. Kad je nekome stalo, treba m*da da otegne i da te muva. Napolju se život ne završava, samo ima još veće mogućnosti. Ja sam za to ako je njema lepo da budu u vezi. Sandru podržavam kakvu god odluku da donese - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.