AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu o suzama Dejana Dragojevića u emisiji "Uspomene zadrugara", te je nakon njegovog izlaganja, reč dao Filipu Caru.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše zbog ovoga što je Dejan rekao za mene. Ima svako, ne samo pravo da misli i iznosti tako, nego se to njegovo mišljenje temelji na nekim stvarima. Ja sam neko ko svoje reakcije i stavove ne mogu da sakrijem. Nebulozno mi je da njena drugarica gleda šta radi njen bivši muž. Žustar sam i temperamentan i reagujem u afektu. Dejan je neko čija su izlaganja najviše uticala za mene, a ona je to znala, da me je pobrkao. Ja sebi ne dozvoljavam da ako sam se ogrešio o nekoga, da budem loš! Uvek sam gledao, ako je sve ono o Dejanu istina, što ste rekli, neka on snosi svoje grehe. Kao što se on sad iskupljuje svojoj porodici ovim izlaganjima. Jeste mi zasmetala njena reakcija, jer je 15 dana do kraja i kad si istovarila hektar go**na, nastavi. Ti si slepi gonič, kom treba štap, jer da si znala da me slušaš, ne bi se dovela u ovu situaciju...Moraš da budeš svesna šta ti ispoljavaš na druge ljude. Što se tiče Dejana, ja sam u Dalilinu stranu siguran do kraja, kao i za Anđela. Ona pamti samo zadnju reč, kao kanarinac - pričao je Car

Foto: TV Pink Printscreen

Samo ti vređaj - dobacila je Dalila.
Ara iz Šepka...U meni će da probudi revlot da za sve što ti radiš ljudima na momente, vrati mi se situacija. Treba se dozvati pameti...Ona je upravo svojim neki pritajivanjem zaljubljenosti u mene, dozvoljavala da on ide korak unapred. Da ona na dodatna pitanja, ispadne takva kakva jeste. Lako je biti general nakon bitke! Ja sam samo, da Dejan ili bilo ko bude mislio, da ne bude takva. Meni ćeš iskriviti ono što sam idealizirao, a to si ti. Rekao sam sebi da ne mogu da joj zamerim, jer sam joj ja tražio da priča. Rekao sam joj hiljadu puta da kaže za crnim stolom kako se oseća, a ne meni ispod pokrivača. Nije nikada ništa petljala, rekla je da je voleo, poštovao isto tako i ona njega. Nisam očekivao ni suze ni išta od toga - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' moguće da ona nije svesna šta je uradila - pitao je Milan.
Mislim da kada mi prebaci: "Šta sam napravila za tebe?", da je to glavni deo - dodao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.