AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević pozvao je Milicu Veselinović, kako bi poragovarali o njenim uspomenama.

Da li da verujemo našim očima ili tebi? - pitao je Darko.
Pa, vaša odluka kome ćete da verujete. Ja sam dala objašnjenje i mislim da je validno samo ono što ja kažem - rekla je ona.
Je l' te sramota što si se klela da neke stvari ne postoje? - dodao je Darko Tanasijević.
Ja ne mogu da se osvrćem kad ko šta priča. Tu smo da komentaripemo svačija dela. Ja sam rekla da to sa grudima nema veze sa vezom. Ja se borim sa tim navodima skoro 10 meseci. Uspomene, kao uspomene. Rekla sam šta je tačmo i šta je bilo. To je moje jedina strašna prošlost. Ja gledam sebe i to je u tim trenutcima bilo nepromišljeno, brzopleto. Ja za sebe ne smatram da sam najgora. Krivim sebe, žao mi je šta sam ovde sve videla i mala beba sam za sve to. Kad samo sebe pogledam meni je to katastrofalno i odvratno - govorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica se dotakla svađa sa Mensurom Ajdarpašićem, koje su usledila nakon što su prikazane njene uspomene.

Možda mi to gledamo na drugačiji način. On je mene poštedeo i stao uz mene. Njega da nije bilo, drugačije bi bilo komentarisanje i možda bi ljudi drugačije mene komentarisali. Ja možda ne bih ni bila komentarisana na taj način da nisam bila u vezi. Meni je jedino krivo što smo tako brzo ušli u odnos i nije mogao mene da vidi sa strane. Nismo dali priliku jedno drugom i brzo smo uplovili u vezu - nastavila je Milica.
Je l' Mensur ne može da se uporedi sa Golubom? - pitao je Darko.
Pa, ne. To su dve raličite stvari. Ljubav koju sam pružila Mensuru i Aleksandru ne može da se upored - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega si kivna na Stefana Karića? - pitao je Darko Tanasijević.
Rekla sam to u trenutku, jer sam tako mislila. Ja sam se probudila kad je Stefan njega pitao da li će sledeća devojka da ispašta zbog mene. On je spominjao kako ne može da se prepusti. Mensur je rekao da iz treće sezone nosi strahove od strane devojaka. Ja znam ko kakvo mišljenje ima o meni. Što se tiče Stefana rekla sam to, jer znam koliko puta meni Mensur kaže da je Stefan u pravu, što znači da on ima ružno mišljenje o njemu. Ja sam imala osećam da se potencira da sam ja loša, a da je Menusr super. On gleda da bude na sredini i sve je bilo jako čudno. Nisam ja uvredila ili ospovala - pravdala se ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da kažeš da Karić truje Mensura protiv tebe? - dodao je Darko.
Ne, ali znam kakvo mišljenje ima. Stefan je rekao njemu da mu ne treba odnos sa mnom. Ne mislim da oni nisu prijatelji, ali više Mensur ističe to prijateljstvo. Stefan ima poštovanje, ali Mensur više ističe to prijateljstvo. Čuli ste moj komentar na njegovim uspomenama. Meni Mensur stalno nabacuje neke stvari - pričala je ona.
Zašto si tako nevaspitana? Je l' te mama tako vaspitala? - ubacio se Mensur.
Ja neću da budem kriva za tvoje lupanje, a znaš kako mogu da guknem. Stefan je od mene uvek imao poštovanje, jer je Mensurov prijatelj. O Stefanu nemam ružno mišljenje, samo me je pogađalo šta je o meni pričao - odbrusila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.