AKTUELNO

Biće drame!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Filipe, da li si bio u vezi sa Đedovićem i Sandrom ili Dalilom?

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam pre ja njima nametao mišljenja. Volim da poslušam Sandru, Marka, Mikija, smatram da sam potrošen... Treba mi razgovor sa ljudima čije mišljenje uvažavam. Nisam ispao fer prema Dalili ako pričam sa Markom i Sandrom, a ne sa njom o situaciji. A prema Marku i Sandri nisam fer jer ću da uđem u sukob sa njima kad sam sa Dalilom... Najmanje fer sam ispao ja - rekao je Car.
Moji stavovi su svima jasni. Za svaku situaciju sam iznosio jasno mišljenje, a oni ga menjaju, u zavisnosti sa kim su dobri i u kakvim su odnosima. Mene ne povređuju tuđe reči, osim kad hoću da izafektiram kad mi je dosadno. Više ne razmišljam šta će uraditi posle mojih reči, to sam razmišljao kad nisam hteo da odu, sad mogu i da odu. Najiskrenije pričam. Filip dođe, pričamo, ja kažem svoje mišljenje na to kako mi Filip predstavi situaciju. Da li je to tako, ja ne znam, najbolje on zna da li je takva situacija. I sinoć smo videli situaciju u kojoj je Dalila bila, on je došao ovde i krenuo da cupka. Negde se Filip tu bori, a i Dalila, bore im se razum i srce. Nemam lepo mišljenje o svemu što rade. Sve reči koje koristim su reči koje mislim. Ja im kažem da nisu jedno za drugo, svako ko drugačije kaže, treba mu stručnija pomoć od moje. Jasno je da imaju emociju, ali je odnos katastrofalan - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i Sandra su upućeni u naš odnos, ja od sagovornika tražim da kaže svoje mišljenje. Živimo zajendo. Neralni su mi bili u situacijama gde mi oni pričaju: "Ta žena tebe voli, napravila je zbog tebe to i to". Ja mislim da Dalila i ja dobrih šest meseci imamo loše mišljenje o našem odnosu, ali nas veže to nešto, emociji, strast, navika... - govorio je Car.
Ja sam rekao Filipu da ne može Dalila da bude popodne k*rva iz Šepka, a da uveče imaju odnose. Ili će da bude k*rva iz Šepka ili vode ljubav. Tu je najgori. Kao što ni ona ne može da priča da je on monstrum, pa da vodi ljubav sa njim. U tom smislu su isti. Ja im kažem, ne treba ti to, ne treba ti to. Sve najgore o njima samima su rekli oni, a sve pod izgovorom ljubavi. Tako kreativni mi ne možemo da budemo - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Generalno, meni Filip nije često prilazio kad je u pitanju tražio odnos. Sretnemo se, onda on nekako traži potvrdu da je ona ološ, a onda se vrati u taj odnos, pa traži da ga razumemo. Ja sam više puta bila za njihovo mirenje - govorila je Sandra.
Meni je nelagodno zbog ovog pitanja, ispadam loš i prema jednoj i drugoj strani. Tražim da mi potvrde moje loše mišljenje, oni potvrde, a ja se vratim njoj - ustao je Filip.
A onda Dalila skoči na mene, mi budemo krivi što imamo neko mišljenje. Filip od mene najmanje traži savete, traži da klimam glavom i slušam. Više puta sam skočila u njenu odbranu, jer smatram da pored svih monstruoznosti koje je uradila nije zaslužila pljuvanje u facu, razvlačenje po podu itd. U petak sam bila jači klimalac glavom, jer me je ponvo napala. Ne smatram da su jedno za drugo, a da li mogu jedno bez drugog, ne mogu, očigledno je. Radite na katastrofalnom odnosu ili idite jedno od drugog - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.