AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Marko Đedović pokušao je da pomogne Dalili Dragojević i Filipu Caru da rasprave sve probleme koji su se napravili tokom gostovanja u radio-emisiji "Amnezija".

Ja sam video da ta žena može da flertuje, grli se, izdiže nekoga... Gledala je ona mene kroz staklo i slično. Trebao sam da ostavim da vidim dokle bi to išlo, pa da vidimo da li bi pukla velika ljubav sa njene strane i sa nekim drugim otišla pod ruku. Mene to muči kad sam otišao sa Majom, ti si otišla sa Dejanom - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se kajem što je bilo poslednji put, kajem se i za Dejana. Meni je najgore što on mene laže - dodala je Dragojevićka.

Pošto je počela jaka kiša, njih troje su se prebacili ispod trema i nastavili da razgovaraju.

Ja mislim da ja nju više volim nego on mene, to deluje tako - nastavio je Filip.
Ja sam bio ubeđen. Kad je on došao kod tebe, imali ste s*ks... Koga z*jebavate? - pitao je Marko.
Ja posle svega iz izolacije legnem sa njim i zagrlim ga jer mi bude žao što je on tako postupio prema meni - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da si se zanela sa Anđelom i da se nešto zagasilo - otkrio je Đedović.
Da li si normalan? Ja nisam imala emcoiju sa Anđelom! Ja sam ostavila čoveka sa kojim sam bila pet godina. Grešiš, Marko. Ja da sam se zaljubila, ne bih imala problem. Ja sam najgora u odnosu sa Filipom, ariogantna i odvratna. Ja se više bojim kako će naš odnos da napreduje i da li ćemo sutra da se posvađamo. Ja se toga više plašim - pričala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se sećaš šta si mi rekao za ovo? Prešla je preko ovih stvari, a u druženju sa Anđelom me je ostavila zbog jedne psovke - nastavio je Car.
Je l' ti tražiš razlog? Lepo mi reci da nisam za tebe. Ja ne mogu da se oduprem. Ne možeš da kažeš da ne postoji emocija prema njemu. Mesec dana kad nismo bili zajedno, ja sam plakala, a on je j*bavao. Kad sam plakala govorio je da od sebe pravim jadnicu. Ja sam do radia mislila da treba da se borimo, ali sve ovo što sam čula na radiju... Nisam čula da se on vraća od Darka i da on zakamuflira, jer meni ne sme da kaže šta je pričao na intervjuu - govorila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.