AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Zar ne misliš da si povredio Dalilu sa onim glupostima o Maji ili to radiš da izvučeš Dalilinu reakciju? Video si kako se naljutila - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da je ova situacija ovakva kao što je rekla Dalila... Ja ne vidim na svojim rukama burmu, imam pravo da mi se sviđa bilo ko. Meni je ovo neprijatno zbog ovog momka. U jednu stranu neprijatno, u drugo me iskreno boli k*rac. Božija zapovest je ne radi drugima ono što ne želiš sebi - govorio je Car.
Ne znam šta za Maju, mi smo pričali o igračkama i to što je poslala, gde mi je pričao... - skočila je Dalila.
I večeras ti je pričao o Maji, ti si se posle toga naljutila. Šta osećaš sa Daliline strane? - ispričao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da ako mi se neko svidi, da može biti žena Al Kaponea, da me ne bi zanimalo. Ja sam od nje osetio možda taj lažni fidbek. Oni imaju probleme, ona se opustila, a svesna je da možda ima idealnog muža, da ga voli... Napravila je problem, tu priču neku našu zajedničku - rekao je Car.
Da li voliš kad te Dalila gleda? - pitao je Milan.
Šta ja znam, gledam se ja i sa drugim ljudima - odgovorio je Filip.
Ja sam rekao, svako ovde ima pravo da se zaljubi u Dalilu. Ona je lepa, pogledom može da da povod... A Car, zaljubio se u Maju, Sandru, sad Dalilu... Dalila ima najveći efekat jer je zauzeta - ustao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je bilo reči o Magdaleni, Dekiju je to i te kako imponovalo, Dalila se kasnije zamislila, nije joj bilo dobro, sve mu je bilo smešno - ustala je da brani Irma Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavna rečenica koju je Filip danas rekao: "Prvi put nisam video samo korak, nego dalje". Ali ko će mu verovati? Ali ko njemu da veruje, zaljubljuje se u ovu, u onu - nastavio je Miki.
Ovako ću da vam kažem, da nisam u problemu u svojoj glavi, ne bih udarao ljude, pokušavao da izađem iz ove kuće. Ja imam i svoje druge probleme... Pokušavam da izađem odavde na svaki način - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.